Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Δασκάλα έκανε σ@ξ με 13χρονο μπροστά σε μαθητή της!

Σοκ προκαλούν τα μηνύματα που αντάλλαζαν!

18 Μαρτίου 2019 15:17
Αδιανόητο: Δασκάλα έκανε σ@ξ με 13χρονο μπροστά σε μαθητή της!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση της ασυγκράτητης δασκάλας, που λίγες ημέρες πριν, έγινε γνωστό πως είχε σεξουαλικές επαφές με 13χρονο μαθητή της.

Η Μπρίτανι Ζαμόρα, καταδικάστηκε στην Αριζόνα των ΗΠΑ σε φυλάκιση το 2018, όμως τώρα έρχονται στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες των πράξεών της.

Σύμφωνα με κατάθεση μαθητή, η 28χρονη έκανε σεξ μέσα στην τάξη με το ανήλικο αγόρι, μπροστά στα μάτια του. Επίσης, η δασκάλα συνήθιζε να αγγίζει το μαθητή της σεξουαλικά μέσα στην τάξη μπροστά σε άλλους μαθητές, ενώ αντάλλαζαν μηνύματα ερωτικού περιεχομένου στο κινητό, και γυμνές φωτογραφίες και ραβασάκια εν ώρα μαθήματος!

Ο 13χρονος «πρωταγωνιστής» ανέφερε στην αστυνομία πως εκείνος έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, ενώ η δασκάλα είχε στείλει μόλις μία γυμνή και μία με εσώρουχα.

Διαβάστε επίσης: Δασκάλα έκανε έρωτα με τους μαθητές της και τους έστελνε γυμνές φωτογραφίες μέσω snapchat!

Στα μηνύματα που του έστελνε η δασκάλα δεν ήταν καθόλου προσεκτική: «Έλεγε πως ήθελε να μου πάρει... και ότι το "πράμα" μου είναι πολύ μεγάλο και τέτοια πράγματα», λέει το αγόρι στην κατάθεσή του.

Η σχέση δασκάλας - μαθητή επί εβδομάδες περιοριζόταν στην ανταλλαγή μηνυμάτων, ώσπου ένα βράδυ που το παιδί βρισκόταν στους παππούδες του, η δασκάλα του έγραψε «αν θα μπορούσε να περάσει και να του δείξει πόσο τον αγαπούσε».

Τότε ο 13χρονος το έσκασε από το σπίτι των παππούδων του και την συνάντησε μέσα στο αυτοκίνητό της στην άκρη του δρόμου. Φιλήθηκαν και έκαναν στοματικό σεξ, πριν τους διακόψει ένα τηλεφώνημα από τον άντρα της 28χρονης!

Η Ζαμόρα δεν πτοήθηκε και την επόμενη ημέρα έκανε σεξ με το μαθητή της μέσα στο αυτοκίνητο.

Πάντως, το αγόρι ισχυρίζεται πως ποτέ η δασκάλα δεν έκανε καμία κίνηση να του ριχτεί.

Σάλος: Αυτή είναι η παντρεμένη δασκάλα που έκανε σ@ξ με δύο μαθητές της!

Αντιμέτωπη με πολυετή ποινή κάθειρξης είναι μια 26χρονη δασκάλα γυμνασίου από το Μίσιγκαν, η οποία κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τουλάχιστον δύο έφηβους μαθητές της, το τελευταίο δίμηνο του 2018.

Η Kathryn Houghtaling απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη θέση της καθηγήτριας φυσικής του Γυμνασίου του Ρότσεστερ, μετά από καταγγελία που έκανε λόγο για σεξουαλικές επαφές της 26χρονης με δύο αγόρια, 16 και 17 ετών.

Η διεύθυνση του σχολείου ειδοποίησε άμεσα τις αρμόδιες Αρχές και εις βάρος της νεαρής γυναίκας ασκήθηκε δίωξη για την αποπλάνηση και τη σεξουαλική κακοποίηση των δύο εφήβων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι ανάρμοστες επαφές σημειώθηκαν εκτός του σχολικού χώρου και ωραρίου, σε αυτοκίνητα ή ακόμα και στα σπίτια των οικογενειών των θυμάτων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις περιλάμβαναν και τη χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Η 26χρονη, που οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη την Παρασκευή, έχοντας καταβάλει εγγύηση 200.000 δολαρίων και έχοντας λάβει τη ρητή εντολή να μην προσεγγίσει ούτε τα θύματα ούτε τους πρώην εργοδότες της.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share