Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στο Mεξικό: Εκτέλεσαν δημοσιογράφο μέσα στο σπίτι του!

Ο τρίτος δημοσιογράφος που δολοφονείται από τις αρχές του χρόνου!

17 Μαρτίου 2019 08:47
Φρίκη στο Mεξικό: Εκτέλεσαν δημοσιογράφο μέσα στο σπίτι του!

Eνας Μεξικανός δημοσιογράφος, που κάλυπτε συχνά υποθέσεις που σχετίζονταν με την εγκληματικότητα και τη διακίνηση ναρκωτικών στη Σονόρα, εκτελέστηκε από αγνώστους μέσα στο σπίτι του, κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τις τοπικές αρχές.

Ο Σαντιάγκο Μπαρόσο δέχτηκε πολλούς πυροβολισμούς το βράδυ της Παρασκευής, αφού ένας άγνωστος του χτύπησε την εξώπορτα του σπιτιού του. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν πλέον να τον βοηθήσουν και απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.


Ο Μπαρόσο εργαζόταν ως δημοσιογράφος πολυμέσων στη μεθοριακή πόλη Σαν Λουίς Ρίο Κολοράντο, περίπου 32 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Γιούμα, στην Αριζόνα. Παρουσίαζε μια εκπομπή σε τοπικό ραδιοσταθμό και ήταν διευθυντής ειδήσεων στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Red 563. Συνεργαζόταν επίσης με την εβδομαδιαία εφημερίδα Contrasena.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν η δολοφονία του σχετίζεται με τα ρεπορτάζ που είχε κάνει. Ο Μπαρόσο είναι ο τρίτος δημοσιογράφος που δολοφονείται από τις αρχές του χρόνου στο Μεξικό, μια από τις πιο επικίνδυνες χώρες του κόσμου για τους ρεπόρτερ.

Σύμφωνα με την οργάνωση Article 19, που μάχεται για την ελευθερία της έκφρασης, τουλάχιστον 46 δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν στο Μεξικό από το 2012 μέχρι και το 2018.

Μακελειό: Στριπτιτζάδικο στο Μεξικό με 14 νεκρούς!

Ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο στριπτιτζάδικο ο “La Playa Men’s Club” στην πόλη Σαλαμάνκα, στο Μεξικό, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 14 άτομα και να τραυματιστούν και άλλα επτά.

Σύμφωνα με το sputniknews.com, οι δράστες, που έφτασαν στο νυχτερινό κέντρο με φορτηγό, εισέβαλαν στο μαγαζί και άνοιξαν πυρ κατά των θαμώνων και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Οι άνδρες της αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της φονικής επίθεσης.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share