Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Πήγε να κλέψει μια γυναίκα στο ATM, αλλά μόλις είδε το υπόλοιπο, της επέστρεψε τα χρήματα!

Ληστής... ψυχούλα!

15 Μαρτίου 2019 19:50
Πήγε να κλέψει μια γυναίκα στο ATM, αλλά μόλις είδε το υπόλοιπο, της επέστρεψε τα χρήματα!

Πρόσφατα, οι κάμερες παρακολούθησης κατέγραψαν έναν άνδρα που λήστεψε μια γυναίκα στην Κίνα, σε ένα ΑΤΜ και αμέσως μετά της επέστρεψε τα χρήματα.

Το δίκτυο China Global Television Network μοιράστηκε ένα βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος που δείχνει έναν άνδρα οπλισμένο με ένα μαχαίρι, να επιτίθεται σε μια γυναίκα που χρησιμοποιεί ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα.

Μετά από μια σύντομη συζήτησης που αφήνει την γυναίκα εντελώς τρομοκρατημένη, της παίρνει όλα τα χρήματα, τα οποία ήταν περίπου 372 δολάρια.

Τη λήστεψε και της επέστρεψε τα λεφτά

Ωστόσο, εκείνη την στιγμή, η απληστία του χτυπά κόκκινο και της ζητά να του δείξει την απόδειξη της συναλλαγής. Σκεπτόμενη η γυναίκα το μαχαίρι που κρατά ο άνδρας, αναγκάζεται να το κάνει. Στρέφεται προς το μηχάνημα και αφού του δείχνει το υπόλοιπο, φαίνεται πως αλλάζει γνώμη. Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, το υπόλοιπο ήταν μηδέν.

Ο ληστής χαμογελά και όλως παραδόξως, επιστρέφει στην φτωχή γυναίκα τα χρήματά της. Η κάμερα έξω από την τράπεζα ICBC, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, τον δείχνει να φεύγει περπατώντας χωρίς τα χρήματα. Η γυναίκα παραμένει αμήχανη, προσπαθώντας να επεξεργαστεί το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στην πόλη Χεγιουάν της νότιας Κίνας. Ο άνδρας παρόλο που δεν της πήρε τελικά τα χρήματα, συνελήφθη λόγω των απειλών και του μαχαιριού που κρατούσε.

5χρονος πνίγηκε στην Κίνα,σταμάτησε η καρδιά του και οι γιατροί τον έσωσαν από θαύμα!

Ένα μικρό θαύμα βίωσε μία οικογένεια από την Κίνα που πήγε από την... κόλαση στον παράδεισο. Ένας οικογενειακός φίλος είδε το αγοράκι να πνίγεται στη λιμνούλα που συνηθίζουν να ψαρεύουν οι γονείς του για να βγάζουν το μεροκάματό τους.

Δίχως να το σκεφτεί βούτηξε στο νερό, άρπαξε το αγόρι και το έβγαλε στη στεριά. Ο 5χρονος δεν είχε παλμό. Ο άνδρας προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και γρήγορα έτρεξαν στην κοντινότερη κλινική.Θαύμα: Επανέφεραν ασθενή της οποίας η καρδιά είχε σταματήσει για 72 ώρες!

Ο οικογενειακός φίλος ανέφερε πως είδε το αγοράκι να επιπλέει στο νερό, όπου έπεσε κατά λάθος: «Προσπαθούσε επί 10 λεπτά να επαναφέρω το παιδί με CPR, πριν τον πάω στο νοσοκομείο με τον παππού του».

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ο μικρός δεν έχει παλμό, ωστόσο επέμεναν να του κάνουν ανανήψεις μέχρι ν' ανταποκριθεί.

Μετά από 110 ολόκληρα λεπτά το πεντάχρονο αγοράκι έδωσε σημεία ζωής. Η καρδούλα του άρχισε να χτυπάει!

Ο μικρός Λιν Λιν είναι σε σταθερή κατάσταση και βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας της τελευταίες 10 μέρες.
Το νοσοκομείο ανέφερε πως δύο άνδρες έκαναν ανανήψεις στο παιδάκι κι ανά 5-10 λεπτά ενέσεις, 40 λεπτά αφότου είχε φτάσει στο νοσοκομείο χτύπησε η καρδούλα του. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως θα μπορούσε να θεωρηθεί νεκρό όταν έφτασε εκεί, ωστόσο όλη η ιατρική ομάδα δεν έχασε τις ελπίδες της.

Τραγική φιγούρα ο παππούς του παιδιού που εκλιπαρούσε να σώσουν τον εγγονό του. Πλέον, οι γιατροί περιμένουν την πρόοδο της υγεία τους για να διαπιστώσουν αν στο μέλλον θα καταφέρει να επανέλθει πλήρως.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share