Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

5χρονος πνίγηκε στην Κίνα,σταμάτησε η καρδιά του και οι γιατροί τον έσωσαν από θαύμα!

Οικογενειακός φίλος ανέσυρε το πεντάχρονο αγοράκι χωρίς τις αισθήσεις του από το νερό!

15 Μαρτίου 2019 14:12
5χρονος πνίγηκε στην Κίνα,σταμάτησε η καρδιά του και οι γιατροί τον έσωσαν από θαύμα!

Ένα μικρό θαύμα βίωσε μία οικογένεια από την Κίνα που πήγε από την... κόλαση στον παράδεισο. Ένας οικογενειακός φίλος είδε το αγοράκι να πνίγεται στη λιμνούλα που συνηθίζουν να ψαρεύουν οι γονείς του για να βγάζουν το μεροκάματό τους.

Δίχως να το σκεφτεί βούτηξε στο νερό, άρπαξε το αγόρι και το έβγαλε στη στεριά. Ο 5χρονος δεν είχε παλμό. Ο άνδρας προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και γρήγορα έτρεξαν στην κοντινότερη κλινική.

Θαύμα: Επανέφεραν ασθενή της οποίας η καρδιά είχε σταματήσει για 72 ώρες!

Ο οικογενειακός φίλος ανέφερε πως είδε το αγοράκι να επιπλέει στο νερό, όπου έπεσε κατά λάθος: «Προσπαθούσε επί 10 λεπτά να επαναφέρω το παιδί με CPR, πριν τον πάω στο νοσοκομείο με τον παππού του».

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ο μικρός δεν έχει παλμό, ωστόσο επέμεναν να του κάνουν ανανήψεις μέχρι ν' ανταποκριθεί.

Μετά από 110 ολόκληρα λεπτά το πεντάχρονο αγοράκι έδωσε σημεία ζωής. Η καρδούλα του άρχισε να χτυπάει!

Ο μικρός Λιν Λιν είναι σε σταθερή κατάσταση και βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας της τελευταίες 10 μέρες.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
Το νοσοκομείο ανέφερε πως δύο άνδρες έκαναν ανανήψεις στο παιδάκι κι ανά 5-10 λεπτά ενέσεις, 40 λεπτά αφότου είχε φτάσει στο νοσοκομείο χτύπησε η καρδούλα του. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως θα μπορούσε να θεωρηθεί νεκρό όταν έφτασε εκεί, ωστόσο όλη η ιατρική ομάδα δεν έχασε τις ελπίδες της.

Τραγική φιγούρα ο παππούς του παιδιού που εκλιπαρούσε να σώσουν τον εγγονό του.

Πλέον, οι γιατροί περιμένουν την πρόοδο της υγεία τους για να διαπιστώσουν αν στο μέλλον θα καταφέρει να επανέλθει πλήρως.

Πήγαν να δουν τη νεκρή κι εκείνη έλειπε: Όταν έμαθαν που πήγε τρελάθηκαν!

Ως άλλος Λάζαρος, μια 95χρονη σηκώθηκε από το φέρετρο, όχι απαντώντας στο κάλεσμα του Ιησού, αλλά στο κάλεσμα της πείνας έξι ολόκληρες ημέρες από τη στιγμή του υποτιθέμενου θανάτου της!

Η 95χρονη Κινέζα έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της, με αποτέλεσμα όταν λίγες ώρες αργότερα ένας γείτονας πήγε να δει αν είναι καλά από το χτύπημα, να τη βρει στο κρεβάτι ακίνητη, να μην αναπνέει, αλλά και να μην ανταποκρίνεται στις φωνές του, ενώ το σώμα της ήταν κρύο.

Επειδή η 95χρονη ζούσε μόνη της, ο ίδιος και ο γιος του κανόνισαν τα της κηδείας, τοποθετώντας για πέντε μέρες το φέρετρο στη μέση του σπιτιού της, όπως ορίζει το έθιμο, ώστε φίλοι και συγγενείς να πουν το τελευταίο αντίο.

Την ημέρα της υποτιθέμενης κηδείας, ο γείτονας πήγε στο σπίτι για να κλείσει το φέρετρο, αλλά προς μεγάλη του έκπληξη είδε ότι η νεκρή έλειπε. «Ήμουν τόσο τρομοκρατημένος που αμέσως ζήτησα βοήθεια από τους γείτονες για να τη βρούμε», δήλωσε ο ίδιος σε τοπικά μίντια.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η γιαγιά ανακαλύφθηκε τελικά στην κουζίνα, όπου όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά μαγείρευε κιόλας.

Όπως τους είπε «κοιμόμουν για πολλές ώρες και κάποια στιγμή πείνασα και πήγα στην κουζίνα να μαγειρέψω». Οι γιατροί πιστεύουν ότι η γυναίκα υπέστη ένα τεχνητό θάνατο που ναι μεν της κόπηκε η ανάσα, ωστόσο το σώμα της διατηρούσε μια σταθερή θερμοκρασία

Δείτε όλα τα νέα και τις Ειδήσεις απο την Έλλαδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share