Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Φωνάζαμε τους γιατρούς και δεν έρχονταν να τον δουν" - Σοκάρει η καταγγελία του αδερφού του 33χρονου από τη Λαμία(video)

Ο άτυχος 33χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο της Λαμίας!

15 Μαρτίου 2019 13:55

Τέσσερα χρόνια μετά είναι αναπάντητα τα ερωτήματα για τον θάνατο του άτυχου 33χρονου που έχασε την ζωή του ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο Λαμίας.

Η οικογένεια του άτυχου 33χρονου Χρήστου Γιαταγάνα καταγγέλλει το γεγονός και ο αδερφός του ξεσπά για το χαμό του αδερφού του και δηλώνει ότι δεν θα αφήσουν έτσι. Ξέρει πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της δίκης η ζωή που χάθηκε δεν επιστρέφει, απλά αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να χάνονται ζωές ακόμα και σήμερα που όλα τα μέσα οφείλουν να είναι στη διάθεση των γιατρών και των ασθενών τους;!

Μετά από έξοδο του με τη σύζυγο του και τους φίλους στις 11 Μαρτίου το 2015 γύρισε κανονικά στο σπίτι του πήρε την 2χρονη τότε κόρη του από τους γονείς του. Γύρω στις τρεις τα ξημερώματα ένιωσε πόνους στο στήθος και ξύπνησε την γυναίκα του για να πάρει τον πατέρα του και να πάνε στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας του δούλευε πολλά χρόνια στο νοσοκομείο της Λαμίας . Πήγε στο νοσοκομείο περπατώντας αλλά είχε πόνους στο στήθος, στα χέρια και τάση προς εμετό. το 1 καρδιογράφημα έδειξε ότι πέρασε έμφραγμα και αμέσως η γιατρός που τον ανέβαλε φώναξε τον ειδικευόμενο καρδιολόγο.

Ήταν 3.20 τα ξημερώματα όταν κλήθηκε ο ειδικευόμενος καρδιολόγος ο οποίος σύμφωνα με τα αρχεία του νοσοκομείου δεν ανταποκρίθηκε. Αργότερα τον ξανακάλεσαν και τα λεπτά περνούσαν και γιατρός δεν εμφανιζόταν.

Μέχρι τις τέσσερις παρά ο άτυχος 33χρονος είχε τις αισθήσεις του κανονικά με την οικογένειά του παθαίνει ξανά ανακοπή όμως. Η παθολόγος παίρνει ξανά τηλ την καρδιολογική αλλά ήταν πια αργά γιατί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Τα δέκα λεπτά καταγγέλλει η οικογένεια του ότι ήταν τα πιο κρίσιμα για την ζωή του γιατί σε εκείνο το διάστημα θα μπορούσε να του γίνει μια θρομβόληση και να σπάσει ο θρόμβος και να του φύγει το αίμα. Επίσης, καταγγέλλει το νοσοκομείο Λαμίας που δεν έχει αιμοδυναμικό τμήμα ενώ θα έπρεπε. Τονίζει ότι οι γιατροί που είχαν αναλάβει μεταθέτουν την ευθύνη ο ένας στον άλλο! Η υπόθεση θα επανεξεταστεί από τη επιθεωρήτρια δημόσιας υγείας.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου":

Σοκ στην Λαμία! Μητέρα έβαλε τα 3 της παιδιά για ύπνο και αυτοκτόνησε!

Σπαραγμός στη Λαμία για τη μητέρα τριών παιδιών που αυτοκτόνησε τα ξημερώματα. Οι φωνές του συζύγου της, λίγο μετά τις 02.00 ξεσήκωσαν ολόκληρη τη γειτονιά.

Η 44χρονη έβαλε τα παιδιά για ύπνο και στη συνέχεια έγραψε τον επίλογο της ζωής της. Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι γείτονες της οικογένειας από το τραγικό συμβάν.

Μια τραγική είδηση που έγινε γνωστή το πρωί, σοκάρει τη Λαμία. 44χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 02.00 που ο άντρας της γύρισε από τη δουλειά, την βρήκε νεκρή στον κάτω όροφο του σπιτιού.

Η μητέρα είχε βάλει τέλος στη ζωή της με αυτοσχέδιο βρόγχο και ήταν ήδη νεκρή, όταν επέστρεψε ο σύζυγός της.

Η 44χρονη γυναίκα έφτασε στο απονενοημένο διάβημα ενώ τα παιδιά της κοιμόντουσαν στον πάνω όροφο του σπιτιού. Όπως φαίνεται τα έβαλε για ύπνο και στη συνέχεια έγραψε τον επίλογο της ζωής της.

Η τραγική είδηση έχει σκορπίσει πόνο και θλίψη στους συγγενείς και τους γείτονες της γυναίκας. Η σκέψη όλων τώρα, βρίσκεται στα τρία παιδιά της, που έμειναν ορφανά.

Να σημειωθεί πως η 44χρονη ήταν κόρη αντιδημάρχου περιφερειακού Δήμου της Φθιώτιδας. Κανείς από όσους γνώριζαν τη νεαρή μητέρα δεν μπορεί να εξηγήσει την απόφασή της.

Αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σπίτι απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια που την οδήγησαν στην αυτοκτονία, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη…

Δείτε ότι αφορά τους θανάτους..εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share