Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Πέθανε στα 18 της αδελφή πασίγνωστου τραγουδιστή!

Ασύλληπτη τραγωδία!

15 Μαρτίου 2019 11:19
Είδηση σοκ: Πέθανε στα 18 της αδελφή πασίγνωστου τραγουδιστή!

Μια τραγική είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες αφού νεκρή βρέθηκε η 18χρονη αδελφή πασίγνωστου τραγουδιστή!

Νεκρή σε ηλικία μόλις 18 ετών βρέθηκε η Felicite Tomlinson, αδερφή του τραγουδιστή των «One Direction», Louis Tomlinson και διάσημη influencer, σε μια μέρα που ο κόσμος έχει συγκλονιστεί από το τρομοκρατικό χτύπημα στην Νέα Ζηλανδία!

Το άψυχο σώμα της νεαρής celebrity που φιλοδοξούσε να γίνει σχεδιάστρια μόδας και είχε 1,3 εκατομμύρια followers στο Instagram, εντοπίστηκε στο διαμέρισμά της στο δυτικό Λονδίνο.Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Η «Sun» αναφέρει πως άτομο που ήταν μαζί της την ώρα του περιστατικού, κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Ο Louis Tomlinson ενημερώθηκε για τον θάνατό της λίγο πριν την εμφάνισή του στο Comic Relief, με αποτέλεσμα να ακυρώσει τα πάντα.

Τραγική ειρωνία; Η Felicite και ο Louis είχαν χάσει τη μητέρα του Johannah το 2016, από λευχαιμία. Έχουν άλλα πέντε αδέρφια, όλα κάτω των έξι ετών, ενώ ο Louis είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία απ΄όλους.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της 18χρονης αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Την περασμένη εβδομάδα, ο 27χρονος star είχε βγάλει και ένα νέο τραγούδι εμπνευσμένο από τη θλίψη για τον χαμό της μητέρας του. Οι στίχοι μεταξύ άλλων έλεγαν: «Θα ζω μία ζωή για τους δυο μας».

Μιλώντας για το συγκινητικό αυτό κομμάτι, είχε εξηγήσει στο Radio 1 Newsbeat «ήταν κάτι που ήθελα να βγάλω από μέσα μου. Συνήθιζα να τρέχω στη μητέρα μου για πολλά πράγματα. Κάθε φορά που χρειαζόμουν μία συμβουλή πάνω σε κάτι, σε εκείνη ήταν το πρώτο τηλέφωνο που έκανα».

Μάλιστα είχε αποκαλύψει πως είχε παίξει το τραγούδι αυτό και στα αδέρφια του, αλλά η πρώτη φορά ήταν «δύσκολη. Δεν ήθελα να τα στεναχωρήσω»

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share