Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: Μεγαλώνει η λίστα νεκρών! Στους 49 και δυστυχώς συνεχίζεται...

Φρίκη και αποτροπιασμός!

15 Μαρτίου 2019 10:23
Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: Μεγαλώνει η λίστα νεκρών! Στους 49 και δυστυχώς συνεχίζεται...

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη Νέα Ζηλανδία μετά την τρομοκρατική επίθεση σε δύο τζαμιά στην πόλη Κράιστσερτς καθώς όπως ανακοίνωσε λίγο μετά τις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδος) ο αρχηγός της αστυνομίας της χώρας ο αριθμός των νεκρών έχει ανέβει στους 49.

Όσον αφορά τους τρεις συλληφθέντες ο αρχηγός της αστυνομίας διευκρίνισε ότι ο ένας έχει κατηγορηθεί για δολοφονία και θα οδηγηθεί το Σάββατο στο δικαστήριο ενώ οι άλλοι δύο έχουν συλληφθεί για κατοχή όπλων και πυρομαχικών και η εμπλοκή τους με την υπόθεση ερευνάται.

Και δεύτερο σοκαριστικό βίντεο από το Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία! Σοκάρουν οι ήχοι

Δεύτερο σοκαριστικό βίντεο από το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νέα Ζηλανδία έρχεται στο "φως" με τον μακελάρη να πυροβολεί μέσα στο τζαμί και οι ήχοι πραγματικά να σοκάρουν!

Όχι απλά ανοίγει πυρ αλλά αποτελειώνει τα θύματα του!

Δείτε το νέο σοκαριστικό βίντεο:

Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: Ποια σοκαριστική ελληνική λέξη έγραφε πάνω το όπλο του δράστη;

Μια σοκαριστική αποκάλυψη ήρθε στο φως γύρω από το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία! Η New Zealand Herald μεταδίδει ότι το όνομα του ενός εκ των δραστών είναι Μπρέντον Τάραντ (Brenton Tarrant). Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο Τάραντ είναι 28 ετών και είναι Αυστραλός.

Ο Τάραντ μετέδωσε live στο Facebook την επίθεσή του σε ένα βίντεο συνολικής διάρκειας 17 λεπτών. Μόλις μπήκε στο τζαμί ο Τάραντ άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως δίνοντας χαριστικές βολές σε όσους προσπαθούσαν να ξεφύγουν.

Η σοκαριστική αποκάλυψη έχει να κάνει με το όπλο του δράστη, το οποίο πάνω έγραφε σε grekklish την λέξη "Τουρκοφάγος", δείχνοντας πως ο δράστης ήθελε να σκοτώσει μουσουλμάνους!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share