Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε 17χρονο ποδηλάτη στη Σταυρούπολη!

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση...

15 Μαρτίου 2019 07:27
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε 17χρονο ποδηλάτη στη Σταυρούπολη!

...με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικο ποδηλάτη στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, διερχόμενο Ι.Χ. παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 17χρονο ποδηλάτη επί της οδού Λαγκαδά, στο ύψος της οδού Ψαρών.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 17χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου".

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης σε τέσσερις ληστείες τραπεζών!

Η συνολική «λεία» των τεσσάρων ληστειών που διέπραξε ο δράστης ανήλθε στις 60.000 ευρώ!

Ανδρας ταυτοποιήθηκε για εμπλοκή σε τέσσερις ένοπλες ληστείες, που είχαν σημειωθεί το 2008, σε ισάριθμα τραπεζικά υποκαταστήματα του νομού Θεσσαλονίκης, η συνολική «λεία» των οποίων ανήλθε στις 60.000 ευρώ.

Πρόκειται για 34χρονο Έλληνα, με καταγωγή από χώρα της πρώην ΕΣΣΔ, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάζεται στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Η εξιχνίαση των ένοπλων ληστειών και η ταυτοποίησή του τριαντατετράχρονου κατέστη εφικτή, ύστερα από «αξιοποίηση νέων στοιχείων και πειστηρίων που αναλύθηκαν επιστημονικά στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι ο δράστης, ενεργώντας είτε μόνος του είτε με συνεργούς του, προσέγγιζε τα υποκαταστήματα -«στόχους» με κλεμμένες μοτοσικλέτες, τις οποίες χρησιμοποιούσε και ως μέσο διαφυγής.

Οι ληστείες σημειώθηκαν το διάστημα από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο του 2008, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους είχε συλληφθεί ένα άτομο για συμμετοχή σε ένα από τα τέσσερα «χτυπήματα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share