Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ! Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου αθλητή!

Απέραντη θλίψη!

14 Μαρτίου 2019 17:35
Σοκ! Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου αθλητή!

Σοκ προκαλεί η είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η κόρη πασίγνωστου αθλητή, έβαλε τέλος στην ζωή της. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η κόρη του επαγγελματία πυγμάχου, George Foreman, Freeda Foreman, η οποία φέρετε πως κρεμάστηκε, δίνοντας τέλος στην ζωή της.

Ακόμη, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που την οδήγησαν στην αυτοκτονία, ωστόσο, γίνεται έρευνα για να μάθει η οικογένεια της, τι πραγματικά συμβαίνει.

Ποιος είναι ο George Foreman;
Ηταν ερασιτέχνης-επαγγελματίας πυγμάχος, παπάς, ψυχαγωγός, συντάκτης και στο παρόν ιδιοκτήτης της προσωπικής του επιχείρησης George's Butcher Shop. Αγωνίστηκε συνολικά 20 χρόνια, απο το 1969 έως το 1977 και απο το 1987 έως το 1997. Αποσύρθηκε στην ηλικία των 48, όντας ο τρίτος γηραιότερος εν ενεργεία πυγμάχος στην ιστορία, μετά τον Μπέρναρντ Χόπκινς και τον Εβάντερ Χόλιφιλντ. Επίσης είναι κάτοχος χρυσού μεταλλίου, αφού στέφθηκε Χρυσός Ολυμπιονίκης στο άθλημα που υπηρετούσε χρόνια, στο Μεξικό το 1968.

Πέθανε αφού εκπλήρωσε την τελευταία του επιθυμία να μιλήσει με τον Τραμπ!

Ένας ετοιμοθάνατος που κατάφερε πριν από λίγες ημέρες να εκπληρώσει την τελευταία του επιθυμία
14 Μαρτίου 2019 16:05

Και αυτη ήταν να συνομιλήσει, έστω και τηλεφωνικά με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ! Πέθανε χθες το βράδυ.

Ο 44χρονος Τζέι Μπάρετ, από το Κονέκτικατ, έπασχε από κυστική ίνωση και έφυγε από το νοσοκομείογια να λάβει φροντίδα στο σπίτι της αδερφής του, στο Γουέστ Χέβεν.

Η αδερφή του, Μπρίτζετ Χόσκι, παρόλο που συντάσσεται με τους Δημοκρατικούς, είχε ξεκινήσει πριν από μερικές ημέρες μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσφέρει λίγη χαρά στον αδερφό της, που ήθελε ως τελευταία του επιθυμία να συνομιλήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Κάτι που όντως έγινε. Την περασμένη εβδομάδα, ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τον Μπάρετ, λέγοντάς του «Είσαι ο τύπος μου, Τζέι».

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία ενός ετοιμοθάνατου και του τηλεφώνησε

Η Χόσκι είπε ότι εκτιμά την βοήθεια όλων όσων ήρθαν σε επαφή με τον Λευκό Οίκο ή βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο του αδερφού της. «Πραγματικά, έζησε μία από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής του την περασμένη εβδομάδα» είπε. «Το τηλεφώνημα αυτό σήμαινε τα πάντα γι’ αυτόν».

Ο Μπάρετ είχε ψηφίσει τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα το 2008, αλλά δεν του άρεσαν πολλές από τις πολιτικές του, συμπεριλαμβανομένου του νόμου για την προσιτή φροντίδα. Στη συνέχεια, συνειδητοποίησε πως ήταν ρεπουμπλικανός και λάτρεψε την εκστρατεία και την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τζέι Μπάρετ πέθανε χθες, όπως ανακοίνωσε η αδερφή του, έχοντας τουλάχιστον εκπληρώσει την τελευταία του επιθυμία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share