Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τουρκοβούνια: Πιθανότατα αυτοκτόνησε ο 28χρονος δικηγόρος!

Τα συμπεράσματα του ιατροδικαστή!

14 Μαρτίου 2019 15:23
Τουρκοβούνια: Πιθανότατα αυτοκτόνησε ο 28χρονος δικηγόρος!

Κακώσεις στο σώμα του άτυχου δικηγόρου και οι εκτιμήσεις της αστυνομίας!
“Πολλαπλές κακώσεις σώματος σε κεφάλι, κοιλία, δεξιό μηρό και θάνατος που οφείλεται σε πτώση εξ ύψους” αυτό είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για τα αίτια θανάτου του 28χρονου δικηγόρου που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι σε θαμνώδη περιοχή, στα Τουρκοβούνια.

Από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ήταν προβληματισμένοι για τα αίτια του θανάτου, όμως το πόρισμα του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με το μονοπάτι που οδηγούσε στον γκρεμό όπου βρέθηκε ο νεαρός οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά πιθανότατα σε αυτοκτονία.

Μάλιστα αυτή ήταν και η αρχική εκτίμηση των αστυνομικών και της νεκροψίας που διενήργησε χθες ο ιατροδικαστής όμως περίμεναν και την ολοκλήρωση της νεκροτομης έτσι ώστε να έχουν ξεκάθαρη εικόνα. Ο νεαρός δικηγόρος, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή των Τουρκοβουνίων, σε ενα δυσβατο σημειο. Φορούσε σακάκι και παντελόνι και έφερε κάποιες κακώσεις στο πρόσωπο. Από τη μύτη και το στόμα έβγαινε αίμα ενώ τα μαλλιά και τα χέρια του ηταν σκονισμένα με χωμα. Αρχικά η υπόθεση έλαβε διαστάσεις θρίλερ εντούτοις σήμερα το αποτέλεσμα της νεκροτομής έδωσαν στους αστυνομικούς ξεκάθαρη εικόνα.

Θρίλερ με τον 30χρονο δικηγόρο που βρέθηκε νεκρός κοντά στα δικαστήρια!

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με τον 30χρονο δικηγόρο που βρέθηκε νεκρός κοντά στα δικαστήρια, μετά την εξαφάνισή του.

Τα αίτια θανάτου του νεαρού άνδρα παραμένουν άγνωστα, καθώς ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη η ιατροδικαστική εξέταση και δεν έχει ολοκληρωθεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι το απόγευμα της Τετάρτης ο νεαρός δικηγόρος εντοπίστηκε νεκρός σε ένα γκρεμό στα Τουρκοβούνια, σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι αστυνομικές Αρχές στους συγγενείς του.

Μάλιστα, ο αδερφός του λίγη ώρα νωρίτερα έδινε κατάθεση για την εξαφάνιση του άτυχου δικηγόρου, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η οικογένεια του 30χρονου δικηγόρου είχε ανησυχήσει, διότι εκείνος δεν απαντούσε σε τηλεφωνικές κλήσεις.

Νωρίτερα, μάλιστα είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα ενός οικογενειακού τους φίλου, ο οποίος φέρεται να είδε το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες, ένα Opel Astra σκούρου μπλε χρώματος, σε ένα στενό κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για αυτοκίνητο αντικατάστασης το οποίο είχε δοθεί στον 30χρονο από συνεργείο μέχρι να επισκευαστεί το δικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός ότι ο 30χρονος δικηγόρος το τελευταίο διάστημα ασχολούνταν με βαριές ποινικές υποθέσεις του δικηγορικού γραφείου στο οποίο εργαζόταν, φαίνεται πώς αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ακόμη και αυτό της αρπαγής και δολοφονίας του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share