Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Πέθανε ο Ελευθέριος Χιλέτης!

Θλίψη!

14 Μαρτίου 2019 15:26
Πέθανε ο Ελευθέριος Χιλέτης!

«Έφυγε» στα 60 του χρόνια από τη ζωή ο γλύπτης και εκπαιδευτικός Ελευθέριος Χιλέτης.

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος/ΕΕΤΕ εκφράζει τη λύπη του για το θάνατο του μέλους του, γλύπτη, Ελευθέριου Χιλέτη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή την Τετάρτη.

Ο Λευτέρης Χιλέτης γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά.

Έχασε τη ζωή του ο γλύπτης Ελευθέριος Χιλέτης
Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, με κατεύθυνση Γλυπτικής, το 1985.
Απασχολήθηκε ως καθηγητής των εικαστικών μαθημάτων σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος από το 1986.

Η κηδεία του θα γίνει από το Κοιμητήριο Βύρωνα την Παρασκευή 15/3/2019 και ώρα 12:00. Το Δ.Σ. του ΕΕΤΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Τουρκοβούνια: Πιθανότατα αυτοκτόνησε ο 28χρονος δικηγόρος!

Κακώσεις στο σώμα του άτυχου δικηγόρου και οι εκτιμήσεις της αστυνομίας!
“Πολλαπλές κακώσεις σώματος σε κεφάλι, κοιλία, δεξιό μηρό και θάνατος που οφείλεται σε πτώση εξ ύψους” αυτό είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για τα αίτια θανάτου του 28χρονου δικηγόρου που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι σε θαμνώδη περιοχή, στα Τουρκοβούνια.

Από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ήταν προβληματισμένοι για τα αίτια του θανάτου, όμως το πόρισμα του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με το μονοπάτι που οδηγούσε στον γκρεμό όπου βρέθηκε ο νεαρός οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά πιθανότατα σε αυτοκτονία.

Μάλιστα αυτή ήταν και η αρχική εκτίμηση των αστυνομικών και της νεκροψίας που διενήργησε χθες ο ιατροδικαστής όμως περίμεναν και την ολοκλήρωση της νεκροτομης έτσι ώστε να έχουν ξεκάθαρη εικόνα. Ο νεαρός δικηγόρος, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή των Τουρκοβουνίων, σε ενα δυσβατο σημειο. Φορούσε σακάκι και παντελόνι και έφερε κάποιες κακώσεις στο πρόσωπο. Από τη μύτη και το στόμα έβγαινε αίμα ενώ τα μαλλιά και τα χέρια του ηταν σκονισμένα με χωμα. Αρχικά η υπόθεση έλαβε διαστάσεις θρίλερ εντούτοις σήμερα το αποτέλεσμα της νεκροτομής έδωσαν στους αστυνομικούς ξεκάθαρη εικόνα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share