Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ με τον 30χρονο δικηγόρο που βρέθηκε νεκρός κοντά στα δικαστήρια! (Video)

Μυστήριο με τα αίτια του θανάτου του!

14 Μαρτίου 2019 13:43
Θρίλερ με τον 30χρονο δικηγόρο που βρέθηκε νεκρός κοντά στα δικαστήρια! (Video)

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με τον 30χρονο δικηγόρο που βρέθηκε νεκρός κοντά στα δικαστήρια, μετά την εξαφάνισή του.

Τα αίτια θανάτου του νεαρού άνδρα παραμένουν άγνωστα, καθώς ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη η ιατροδικαστική εξέταση και δεν έχει ολοκληρωθεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι το απόγευμα της Τετάρτης ο νεαρός δικηγόρος εντοπίστηκε νεκρός σε ένα γκρεμό στα Τουρκοβούνια, σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι αστυνομικές Αρχές στους συγγενείς του.

Μάλιστα, ο αδερφός του λίγη ώρα νωρίτερα έδινε κατάθεση για την εξαφάνιση του άτυχου δικηγόρου, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η οικογένεια του 30χρονου δικηγόρου είχε ανησυχήσει, διότι εκείνος δεν απαντούσε σε τηλεφωνικές κλήσεις.

Νωρίτερα, μάλιστα είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα ενός οικογενειακού τους φίλου, ο οποίος φέρεται να είδε το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες, ένα Opel Astra σκούρου μπλε χρώματος, σε ένα στενό κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για αυτοκίνητο αντικατάστασης το οποίο είχε δοθεί στον 30χρονο από συνεργείο μέχρι να επισκευαστεί το δικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός ότι ο 30χρονος δικηγόρος το τελευταίο διάστημα ασχολούνταν με βαριές ποινικές υποθέσεις του δικηγορικού γραφείου στο οποίο εργαζόταν, φαίνεται πώς αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ακόμη και αυτό της αρπαγής και δολοφονίας του.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ για την υπόθεση θανάτου του 30χρονου δικηγόρου και τις νέες πληροφορίες από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ:

Τραγωδία: Νεκρός ο αγνοούμενος δικηγόρος!

Νεκρός βρέθηκε ο 28χρονος δικηγόρος που αγνοούνταν από το βράδυ της Τρίτης.

Πριν από λίγη ώρα, οι Αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση ειδοποίησαν τους συγγενείς του αγνοουμένου ότι είχε βρεθεί νεκρός σε έναν γκρεμό.

Θρίλερ με 28χρονο δικηγόρο που αγνοείται!

Ο 28χρονος δικηγόρος που εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν συγγενείς του στην Αστυνομία.

Το στοιχείο που ανησύχησε τους συγγενείς του 28χρονου δικηγόρου, αναγκάζοντας τους να στραφούν στις αστυνομικές Αρχές για βοήθεια, ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, ένα Opel Astra μπλε σκούρου χρώματος, εθεάθη τυχαία σήμερα 7.00 το πρωί, όταν ένας αστυνομικός και φίλος του αδερφού του δικηγόρου παρατήρησε ότι ήταν σταθμευμένο κοντά στην Ευελπίδων.

Μάλιστα παρατηρώντας το εσωτερικό του οχήματος, διαπίστωσαν ότι μέσα βρίσκονταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το πορτοφόλι του γεμάτο χρήματα, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο αδερφός του δικηγόρου ο οποίος επίσης είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, καταθέτει αυτή τη στιγμή στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share