Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα έκδοσης πλαστών διπλωμάτων!

Οι επτά είναι υπάλληλοι του υπουργείου Μεταφορών και οι δύο ιδιώτες από σχολές οδήγησης

14 Μαρτίου 2019 13:08
 Εξαρθρώθηκε κύκλωμα έκδοσης πλαστών διπλωμάτων!

Στην εξάρθρωση κυκλώματος έκδοσης πλαστών διπλωμάτων οδήγησης προχώρησε η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ με επιχείρηση που ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης.

Στα πλαίσια της επιχείρησης οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε παράρτημα του υπουργείου Μεταφορών στη νότια Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 9 άτομα εκ των οποίων οι επτά είναι υπάλληλοι του υπ. Μεταφορών και οι δύο ιδιώτες από σχολές οδηγών.

Μέσα στην ημέρα αναμένονται εκτενέστερες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ όταν ολοκληρωθεί η επιχείρηση.

Σημειώνεται, ότι η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε, ύστερα από μεθοδικές έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που ξεκίνησαν εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Επίσης, από την αστυνομία κλήθηκαν και έχουν αρχίσει έρευνα επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται η προανάκριση, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσα χρόνια γινόταν η παράνομη δραστηριότητα, αλλά και τα ποσά που έχουν αποκομίσει οι εμπλεκόμενοι.

Τουρκοβούνια: Πιθανότατα αυτοκτόνησε ο 28χρονος δικηγόρος!

Κακώσεις στο σώμα του άτυχου δικηγόρου και οι εκτιμήσεις της αστυνομίας!
“Πολλαπλές κακώσεις σώματος σε κεφάλι, κοιλία, δεξιό μηρό και θάνατος που οφείλεται σε πτώση εξ ύψους” αυτό είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για τα αίτια θανάτου του 28χρονου δικηγόρου που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι σε θαμνώδη περιοχή, στα Τουρκοβούνια.

Από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ήταν προβληματισμένοι για τα αίτια του θανάτου, όμως το πόρισμα του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με το μονοπάτι που οδηγούσε στον γκρεμό όπου βρέθηκε ο νεαρός οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά πιθανότατα σε αυτοκτονία.

Μάλιστα αυτή ήταν και η αρχική εκτίμηση των αστυνομικών και της νεκροψίας που διενήργησε χθες ο ιατροδικαστής όμως περίμεναν και την ολοκλήρωση της νεκροτομης έτσι ώστε να έχουν ξεκάθαρη εικόνα. Ο νεαρός δικηγόρος, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή των Τουρκοβουνίων, σε ενα δυσβατο σημειο. Φορούσε σακάκι και παντελόνι και έφερε κάποιες κακώσεις στο πρόσωπο. Από τη μύτη και το στόμα έβγαινε αίμα ενώ τα μαλλιά και τα χέρια του ηταν σκονισμένα με χωμα. Αρχικά η υπόθεση έλαβε διαστάσεις θρίλερ εντούτοις σήμερα το αποτέλεσμα της νεκροτομής έδωσαν στους αστυνομικούς ξεκάθαρη εικόνα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share