Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Μπράβο στην Παπαστράτος: Σπάνια κίνηση από την εταιρεία! Διαβάστε τι έκανε...

Τρομερή κίνηση!

14 Μαρτίου 2019 10:12
Μπράβο στην Παπαστράτος: Σπάνια κίνηση από την εταιρεία! Διαβάστε τι έκανε...
Follow us on Google News

Με εκπροσώπους της εταιρείας "Παπαστράτος" συναντήθηκε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τη δωρεά 20 οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Η κ. Γεροβασίλη ευχαρίστησε για τη συνεισφορά της εταιρείας, ώστε να καλυφθούν ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, επισημαίνοντας ότι στα χρόνια της κρίσης κατέστη αναγκαιότητα η σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα για κοινωφελείς σκοπούς. Εξέφρασε, μάλιστα, την ελπίδα, αυτό το παράδειγμα να βρει κι άλλους μιμητές.

Τι κίνηση έκανε ο Παπαστράτος;

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η δωρεά, ύψους 1 εκατ. ευρώ, αφορά σε 20 υδροφόρα οχήματα 4x4, ελαφρού τύπου με δεξαμενές 600 λίτρων, τα οποία θα κατανεμηθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα σε νησιά του Αιγαίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο επιτελάρχης του ΠΣ, υποστράτηγος Αναστάσιος Σωτήρχος, εκ μέρους της «Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης» ο πρόεδρος, Γιώργος Καλογερόπουλος, από την εταιρεία «Παπαστράτος» ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Χρήστος Χαρπαντίδης, ο αντιπρόεδρος, Ιάκωβος Καργαρώτος και η διευθύντρια Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας, Χριστίνα Ακουρή.

Αλέξης Τσίπρας: Βόλτα στα χιόνια με την Περιστέρα Μπαζιάνα και την Όλγα Γεροβασίλη!

Στο Αθαμάνιο Άρτας απ’ όπου κατάγεται βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως... αποκάλυψε μέσω του λογαριασμό της στο twitter η υπουργός Προστασίας Όλγα Γεροβασίλη.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Αθαμάνιο συνοδευόμενος από την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δύο παιδιά τους. Δείτε εδώ φωτογραφίες από την εξόρμηση τους στην Άρτα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share