Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με 28χρονο δικηγόρο που αγνοείται!

Aπό το βράδυ της Τρίτης...

13 Μαρτίου 2019 20:07
Θρίλερ με 28χρονο δικηγόρο που αγνοείται!

Ο 28χρονος δικηγόρος που εργάζεται σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν συγγενείς του στην Αστυνομία.

Το στοιχείο που ανησύχησε τους συγγενείς του 28χρονου δικηγόρου, αναγκάζοντας τους να στραφούν στις αστυνομικές Αρχές για βοήθεια, ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, ένα Opel Astra μπλε σκούρου χρώματος, εθεάθη τυχαία σήμερα 7.00 το πρωί, όταν ένας αστυνομικός και φίλος του αδερφού του δικηγόρου παρατήρησε ότι ήταν σταθμευμένο κοντά στην Ευελπίδων.

Μάλιστα παρατηρώντας το εσωτερικό του οχήματος, διαπίστωσαν ότι μέσα βρίσκονταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το πορτοφόλι του γεμάτο χρήματα, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο. Ο αδερφός του δικηγόρου ο οποίος επίσης είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, καταθέτει αυτή τη στιγμή στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και το ότι ο 28χρονος δικηγόρος εργάζεται σε μεγάλο γραφείο που χειρίζεται βαριές ποινικές υποθέσεις.

Λάρισα: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 59χρονης! Που έχουν εστιάσει οι έρευνες;

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλέβιστα η οποία αναζητείται από την περασμένη Κυριακή από τους οικείους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας που έχει αναλάβει την υπόθεση καθώς εκεί δηλώθηκε η εξαφάνιση, δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής κάποια πληροφορία που να οδηγεί άμεσα στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Έτσι, οι πρώτες έρευνες έχουν εστιαστεί κοντά στο πατρικό σπίτι της 59χρονης που διέμενε στη Λαμία και είχε έρθει τις τελευταίες ημέρες. Κλιμάκιο της 8ης ΕΜΑΚ “χτενίζει” την περιοχή στο ποτάμι κοντά στη ΔΕΥΑΛ, ενώ παράλληλα επιχειρεί και με βάρκα.

Η αγνοούμενη είναι σύζυγος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΣ Λαμίας Τάκη Σιλεβίστα, ενώ ο γιος τους είναι προπονητής και πρώην επίσης ποδοσφαιριστής του συλλόγου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share