Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ράγισαν καρδιές: Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου στην αγκαλιά της μητέρας της μετά την αποφυλάκισή της!

Με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Είδε τους γονείς της και τους αγκάλιασε 17 μήνες μετά!

13 Μαρτίου 2019 13:14
Ράγισαν καρδιές: Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου στην αγκαλιά της μητέρας της μετά την αποφυλάκισή της!

Αποφυλακίστηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου και έπεσε απευθείας στην αγκαλιά της μητέρας της, 17 μήνες μετά την φυλάκισή της!

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην υπόθεση του 21χρονου, πλέον, μοντέλου! Η είδηση της αποφυλάκισής της το πρωί της Τετάρτης έσκασε σαν βόμβα!

Αθώα έκρινε το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ την 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου η οποία είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο να μεταφέρει 2,52 κιλά κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, η απόφαση του δικαστήριου για την αθώωση της 21χρονης από τη Μυτιλήνη ήταν ομόφωνη.

Στην απολογία της πριν από λίγες ημέρες η νεαρή Ελληνίδα είχε αρνηθεί τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη των ναρκωτικών που εντόπισαν οι αρχές του Χόνγκ Κονγκ στο σάκο της.

Το ενδεχόμενο αθώωσή της πάντως είχε χαρακτηριστεί «έκπληξη» από τον κ. Κεχαγιόγλου ο οποίος σε σημερινή δήλωσή του δηλώνει «ευτυχής που διαψεύστηκα».

Μάλιστα λίγες ώρες μετά η Ειρήνη Μελισσαροπούλου αποφυλακίστηκε και έπεσε αμέσως στην αγκαλιά της μητέρας της με ένα χαμόγελο μέχρι τα χείλη! Χαρακτηριστικά είναι και τα πλάνα που σας εξασφαλίσαμε, μέσω της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου η 21χρονη με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά δεν μπορεί να πιστέψει την ευχάριστη αυτή εξέλιξη!

Δείτε φωτογραφίες καθώς και βίντεο από τις πρώτες εικόνες με την αποφυλάκισή της:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share