Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

''Ξέσπασαν σε λυγμούς οι γονείς της 21χρονης...'' Ο δικηγόρος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου αποκαλύπτει (video)

Η ομόφωνη αθώωση!

13 Μαρτίου 2019 12:30
 ''Ξέσπασαν σε λυγμούς οι γονείς της 21χρονης...''  Ο δικηγόρος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου αποκαλύπτει (video)

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Ραγδαίες και ταυτόχρονα ευχάριστες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του μοντέλου που είχε φυλακιστεί στο Χονγκ Κονγκ!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα το πρωί της Τετάρτης και δεν μπορεί να την πιστέψει τόσο η ίδια (όπως σας αποκάλυψε το Athensmagazine.gr) αλλά ούτε και ο δικηγόρος της, ο οποίος τονίζει πως πρώτη φορά είναι χαρούμενος που διαψεύστηκε για κάποια υπόθεσή του, καθώς ήταν σίγουρος πως η πελάτισσα του δεν θα κατάφερνε να αθωωθεί!

''Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αισθάνομαι ευτυχής επειδή διαψεύστηκα. ''Είδα να σπάνε σε λυγμούς οι γονείς της 21χρονης στο άκοσμα της αθώοσής της'' είπε μεταξύ άλλων ο συνήγορος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, Σάκης Κεχαγιόγλου!

Δείτε τα βίντεο με τις εξελίξεις:

Αυτός είναι ο λόγος της αθώωσης της!

Η μεγάλη έκπληξη έχει και... αιτία! Ποιος είναι ο λόγος που αθωώθηκε το μοντέλο μετά από 1,5 χρόνο ταλαιπωρίας στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο δικηγόρος της 21χρονης κατάφερε να πείσει το δικαστήριο ότι η κοπέλα ήταν θύμα και την παγίδευσε ο φίλος της, μεταφέροντας στο σακίδιό της νακρωτικά και συγκεκριμένα κοκαΐνη χωρίς να το γνωρίζει η ίδια!

Τι ανέφερε στην απολογία της!

Φαίνεται δηλαδή πως το δικαστήριο πίστηκε από την απολογία της: «Ο φίλος μου, μου είπε να πάμε στην Αιθιοπία και στο Χονγκ Κονγκ. Μου πρότεινε εκεί να κάνω ένα πορτφόλιο γιατί θα ήταν καλό για την καριέρα μου. Αρχικά θα πηγαίναμε μαζί. Αργότερα με ενημέρωσε ότι θα ερχόταν δύο μέρες μετά γιατί βρήκε φθηνότερο εισιτήριο. Δεν παραξενεύτηκα. Του ζήτησα μία αποσκευή και μου έφερε τη συγκεκριμένη βαλίτσα. Την άφησε πάνω στο κρεβάτι και εγώ τη γέμισα ρούχα. Δεν κοίταξα εάν είχε κάτι μέσα. Δεν μου έκανε εντύπωση που ήταν βαριά γιατί ήταν σάκος ορειβατικός» ισχυρίστηκε το μοντέλο.

«Απολογήθηκε σήμερα με ψυχραιμία και σοβαρότητα. Απάντησε επί 2,5 ώρες σε όλες τις ερωτήσεις που της ετέθησαν από τον εισαγγελέα και από τον συνήγορο υπεράσπισης της. Δεν υπήρξαν κενά ή αντιφάσεις στις απαντήσεις της. Την ίδια ιστορία που είχε πει εξαρχής την ίδια επανέλαβε σήμερα και μάλιστα μέσα από πολλές και πιεστικές ερωτήσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του μοντέλου κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, την Τρίτη λίγες ώρες πριν την αθώωσή της!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή γυναίκα είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον εν λόγω φίλο της και δεν περίμενε ποτέ πως θα την παγιδέψει έτσι. Είπε επίσης πως γνώριζε από τον πατέρα της, που είναι αστυνομικός, πώς λειτουργούσαν τα συστήματα ανίχνευσης των αεροδρομίων κι έτσι ήξερε πως αν μετέφερε ναρκωτικά, θα την έπιαναν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share