Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καρέ καρέ η φρίκη της Ειρήνης Μελισσαροπούλου: Έτσι «έλιωσε» μέσα στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ! Εικόνες που συγκλονίζουν

Ανατριχιαστικές εικόνες!

13 Μαρτίου 2019 10:48
Καρέ καρέ η φρίκη της Ειρήνης Μελισσαροπούλου: Έτσι «έλιωσε» μέσα στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ! Εικόνες που συγκλονίζουν

Ομόφωνα αθώα τελικά κρίθηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου το μοντέλο που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ κατηγορούμενη για διακίνηση 2,6 κιλών κοκαΐνης.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου αλλά και το Athensmagazine.gr μέσω δηλώσεων από το προσωπικό περιβάλλον της κοπέλας!

Στην απολογία της πριν από λίγες ημέρες η νεαρή Ελληνίδα είχε αρνηθεί τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη των ναρκωτικών που εντόπισαν οι αρχές του Χόνγκ Κονγκ στο σάκο της.

Το ενδεχόμενο αθώωσής της πάντως είχε χαρακτηριστεί «έκπληξη» από τον κ. Κεχαγιόγλου!

Καρέ - καρέ η μεταμόρφωσή της από τις κακουχίες
Την πρώτη φωτογραφία της Ειρήνης, του 21χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ τον Νοέμβριο του 2017 με 2,6 κιλά κοκαΐνη, είδαμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

H κοπέλα, όπως βλέπουμε, έχει μαζεμένα τα μαλλιά της και φορά προστατευτική μάσκα. Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε λίγο πριν μπει στο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ. Εκεί όπου δικάζεται για τα 2.6 κιλά κοκαΐνης.

Η κοπέλα έχει μαζεμένα τα μαλλιά της και φορά προστατευτική μάσκα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο πριν μπει στο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ.

«Για όλα φταίει ο φίλος μου από τη Μυτιλήνη ρουμανικής καταγωγής», ισχυρίστηκε η Ειρήνη στην απολογία της. «Εκείνος Ο Π… μου πρότεινε να πάμε στην Αντίς Αμπέμπα και μετά στο Χονγκ Κονγκ! Μου έταξε καριέρα στο μόντελινγκ. Μου έβγαλε τα εισιτήρια. Μου έδωσε το σάκο με τα ναρκωτικά», είπε η ίδια.

Δείτε στις παρακάτω εικόνες πώς ήταν πριν καταδικαστεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share