Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτη τραγωδία: 26χρονη πέθανε ξεγεννώντας κρυφά το μωρό της με οδηγίες από βίντεο του Youtube!

Μεγάλο το σοκ!

13 Μαρτίου 2019 07:53
Απίστευτη τραγωδία: 26χρονη πέθανε ξεγεννώντας κρυφά το μωρό της με οδηγίες από βίντεο του Youtube!

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση για μια 26χρονη κοπέλα, η οποία ξεψύχησε προσπαθώντας να φέρει μόνη της στον κόσμο το μωράκι της, με μοναδικό οδηγό βίντεο από τη γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα προβολής βίντεο Youtube.

Η ανύπαντρη μητέρα βρέθηκε νεκρή όταν ένας γείτονας της ειδοποίησε την ινδική αστυνομία στην πόλη Gorakhpur, αναφέροντας ότι είδε να τρέχει «αίμα κάτω από την πόρτα του διαμερίσματος της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πιθανός λόγος πίσω από την τραγική απόπειρα της απεγνωσμένης κοπέλας να ξεγεννήσει μόνη της το μωρό της, ήταν ο «φόβος του κοινωνικού στιγματισμού που ακολουθεί στην Ινδία τις ανύπαντρες μητέρες».

Ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα: «Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έσπασε την πόρτα και βρήκε την άτυχη γυναίκα και ένα νεογέννητο αγοράκι να κείτονται νεκροί στο πάτωμα. Ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, η οποία εξετάζοντας αργότερα το κινητό της τηλέφωνο ανακάλυψαν ότι το τελευταίο βίντεο που είχε δει έφερε τον τίτλο «πως να γεννήσετε το μωρό σας μόνες σας».

Ένα ψαλίδι, μια λεπίδα και νήματα βρέθηκαν κοντά στο σώμα της γυναίκας.

Απίστευτο: Καρέ καρέ η στιγμή που οδηγός παρασύρει γυναίκα με μπουλντόζα και την θάβει ζωντανή!

...συνέβη στην Κίνα όταν μία γυναίκα έχασε την ζωή της την ώρα έργων, επειδή ο συνάδελφός της τον έθαψε ζωντανό.

Το συμβάν συνέβη στο εργοστάσιο Γίντου στην Κίνα και στο βίντεο φαίνεται καρέ καρέ η στιγμή που ο οδηγός μίας μπουλντόζας παρασύρει μία εργαζόμενη και στην συνέχεια αφού την έχει καλύψει με χώμα, την πετά μέσα σε έναν κάδο.

Οπως επιβεβαίωσαν και τα τοπικά μέσα, η γυναίκα δεν ξεχώριζε από τον εκσκαφέα με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην την δει και να την παρασύρει με αυτόν, πριν πάει να τον γεμίσει με χώμα.

Η τοπική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι το θύμα πέθανε από ασφυξία κατά την διάρκεια του ατυχήματος, το οποίο συνέβη στις 24 Φεβρουαρίου.

Να σημειωθεί πως την ώρα που έγινε το συμβάν ο οδηγός μιλούσε στο κινητό του με αποτέλεσμα να μην ακούσει ούτε τις φωνές της γυναίκας λίγο πριν θαφτεί στην άμμο.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share