Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βαγγέλης Περρής: Η συνέντευξη κατάθεση ψυχής και η ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη!

Τραγική ειρωνεία! Τι συνέβη λίγο πριν φύγει από την ζωή ο Θέμος;

12 Μαρτίου 2019 12:12
Βαγγέλης Περρής: Η συνέντευξη κατάθεση ψυχής και η ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη!

Στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» και το Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί της Τρίτης, ο Βαγγέλης Περρής, σε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη και τη συνεργασία που είχαν μεταξύ τους, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει λίγο πριν φύγει από την ζωή ο Θέμος!

«Εντάξει αυτό είναι δύσκολη συζήτηση και από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, το περίμενα, το ήξερα. Ήταν θέμα ημερών, να γίνει επίσημο.

Ενώ περιμένεις τι θα γίνει, ξαφνικά εξαφανίζεται ένα περιβάλλον και εμφανίζεται σαν να είναι βυθισμένο ένα άλλο, που είναι γεμάτο γέλια, όμορφες στιγμές και λες εμένα αυτό μου λείπει. Ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολη στιγμή δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα.

Δεν έκανα προσπάθεια να μιλήσουμε το τελευταίο καιρό. Ήξερα τι γίνεται. Είχαμε επαφή μέσω μηνυμάτων κάποια στιγμή και μου είπαν κάποια στιγμή ότι δεν χρειάζεται.», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

Πηγή: youweekly.gr

Συγκλονισμένος ο Βαγγέλης Περρής με τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη!

Σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη.

Ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος συνεργάζονταν με τον Θέμο Αναστασιάδη επί χρόνια στην εκπομπή ΟΛΑ του ANT1, δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με μαύρο φόντο γράφοντας "Σαν ψέμα".

Ο δημοσιογράφος αποχαιρέτησε έτσι με τον δικό του τρόπο τον πρώην συνεργάτη του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share