Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μίκης Θεοδωράκης: Ποιες οι εξελίξεις στην υγεία του;

Βασανιστικές ώρες για την οικογένειά του!

11 Μαρτίου 2019 14:55
Μίκης Θεοδωράκης: Ποιες οι εξελίξεις στην υγεία του;

48 ώρες έχουν περάσει από την τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο για την κατάσταση υγείας του Μίκη Θεοδωράκη!

Σταθερά εξελίσσεται η μετεγχειρητική κατάσταση του Μίκη Θεοδωράκη, που νοσηλεύεται από τις 26 Φεβρουαρίου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη.

Ο Μίκης Θεοδωράκης αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία τις προηγούμενες μέρες, με αποτέλεσμα τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Γιώργος, να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων. Οι γιατροί διέγνωσαν κολπική μαρμαρυγή, η οποία αρχικά αντιμετωπίστηκε με φαρμακευτική αγωγή.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες μας λοιπόν, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση! Η οικογένεια του είναι στο πλευρό του και κάθε μέρα είναι μια μέρα αγωνίας για εκείνους μέχρι να τον πάρουν πάλι στο σπίτι!

Μίκης Θεοδωράκης: Ραγδαίες εξελίξεις! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Όλες οι λεπτομέρειες της υγείας του...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Παρασκευής επέμβαση στον Μίκη Θεοδωράκη για αντιμετώπιση της ταχυκαρδίας, η οποία δεν κατέστη δυνατόν να αντιμετωπιστεί με την φαρμακευτική αγωγή που του υποβλήθηκε.

Ο εμβληματικός μουσικοσυνθέτης νοσηλεύεται με βεβαρυμένη την κατάσταση της υγείας του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, καθώς τις προηγούμενες ημέρες παρουσίασε κολπική μαρμαρυγή.

Στο πλευρό του βρίσκονται τα μέλη της οικογένειάς του!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share