Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκρηξη σε αστικό λεωφορείο!

Συναγερμός!

10 Μαρτίου 2019 14:36
Έκρηξη σε αστικό λεωφορείο!

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε αστικό λεωφορείο χωρίς επιβαίνοντες και οδηγό σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη. ΟΙ πυκνοί καπνοί σκέπασαν την πόλη της Στοκχόλμης!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα η έκρηξη στην Στοκχόλμη πυκνοί καπνοί έχουν σκεπάσει την πόλη ενώ οι κάτοικοι περιμένουν να μάθουν με αγωνία την αιτία της έκρηξης.

Tραγωδία στην Αιθιοπία: Νεκροί και οι 157 επιβαίνοντες του αεροσκάφους!

Διαστάσεις τραγωδίας παίρνει η συντριβή αεροσκάφους της Ethiopian Airlines έξι λεπτά από την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα, καθώς όπως ανακοίνωσε η εταιρεία δεν επέζησε κανένας 157 επιβαίνοντες.

Οι επιβάτες που κατευθύνονταν στο Ναϊρόμπι της Κένυας προέρχονταν από 33 χώρες, μετέδωσε το κρατικό δίκτυο της χώρας.

Η πτήση ΕΤ 302 κατέπεσε κοντά στην πόλη Μπισόφτου, 62 χλμ νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Αντίς Αμπέμπα, ανακοίνωσε ο αερομεταφορέας, επιβεβαιώνοντας πως το μοντέλο του αεροσκάφους ήταν ένα Boeing 737-800 MAX.

«Επιβεβαιώνεται πως συνέβη στις 08.44, το πρωΐ», σημείωσε ο ίδιος εκπρόσωπος, που δεν θέλησε να κατονομασθεί.

Το γραφείο του πρωθυπουργού της χώρας εξέφρασε μέσω Twitter τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. «Το γραφείο του πρωθυπουργού εκ μέρους της κυβέρνησης και του λαού της Αιθιοπίας θα ήθελε να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στις οικογένειες εκείνων που έχασαν το πρωί αγαπημένα τους πρόσωπα σε προγραμματισμένη πτήση Boeing 737 της Ethiopian Airlines προς το Ναϊρόμπι της Κένυας», ανέφερε η ανακοίνωση στο Twitter.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα καταγραφής πτήσεων “flightradar24” το αεροσκάφος των Αιθιοπικών Αερογραμμών με τους 149 επιβάτες και το οκταμελής πλήρωμα «είχε ασταθή ρυθμό ανόδου [Vertical Speed]».

«Τα στοιχεία από το δίκτυο Flightradar24 ADS-B δείχνουν ότι ο ρυθμός ανόδου του αεροσκάφους ήταν ασταθής, μετά την απογείωση του», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter, το παραπάνω δίκτυο παρακολούθησης πτήσεων, που έχει την έδρα του στην Σουηδία.

Εκπρόσωπος της Ethiopian Airlines ανέφερε ότι ο αερομεταφορέας της χώρας έχασε την επαφή με το αεροσκάφος έξι λεπτά μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο Bole προτού συντριβεί κοντά στην πόλη Μπισοφτου, 62 χλμ. νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Αντίς Αμπέμπα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share