Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσει απόψε 17/6 η Αθήνα;

17 Ιουνίου 2011
Πού θα διασκεδάσει απόψε 17/6 η Αθήνα;

CINEMA
SUPER 8

Το καλοκαίρι του 1979, μια ομάδα φίλων σε μια μικρή πόλη του Οχάιο γίνεται μάρτυρας μιας καταστροφικής σύγκρουσης τρένου ενώ γυρίζουν μια ταινία super 8 και σύντομα υποπτεύονται ότι δεν ήταν ατύχημα. Λίγο μετά, ασυνήθιστες εξαφανίσεις και ανεξήγητα γεγονότα αρχίζουν να συμβαίνουν στην πόλη, ενώ οι τοπικές αρχές προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια - κάτι πολύ πιο τρομακτικό από οτιδήποτε θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, κριτικές αλλά και πληροφορίες για την ταινία πατήστε εδώ

ΠΙΣΤΕΣ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ ΣΤΟ THALASSA

O Αντώνηs Ρέμος είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της γενιάς του, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της τελευταίας δεκαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε πολλά χιλιόμετρα συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών. Η μοναδική και ιδιαίτερη χροιά του, η αμεσότητά του καθώς και η ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία τον κατατάσσουν στους πλέον αγαπημένους έλληνες ερμηνευτές.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ!

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΟΙ IRON MAIDEN ΣΤΟ SONISPHERE FESTIVAL

Το Sonisphere Festival επιστρέφει στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά με ένα ασυναγώνιστο line up και υποδέχεται ως headliners το κορυφαίο live rock συγκρότημα στον πλανήτη, τους IRON MAIDEN!
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

CLUBBING
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ALMAZ

Ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος (Best 92.6) αναλαμβάνει τα dexx του Almaz και μας ταξιδεύει με τις μουσικές του επιλογές, στα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής μας.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

LIVE
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ & ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΡΑΝΤΗΣ ΣΤΟ KOO KOO

Ο Γιώργος Δημητριάδης συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας και μας δίνει ένα τελευταίο (για τον φετινό "χειμώνα") ραντεβού την Παρασκευή 17 Ιουνίου σε ένα από τα πιο rock στέκια της πόλης,για να μας ξεσηκώσει και να μας ταξιδέψει με πολλά από τα αγαπημένα τραγούδια του από την 20ετή του πορεία στην δισκογραφία. Μαζί του σε αυτή την εκρηκτική βραδιά και ο Λεωνίδας Μαράντης.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share