Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διάρρηξη στα γραφεία της εφημερίδας Documento!

Τι συνέβη;

9 Μαρτίου 2019 18:29
Διάρρηξη στα γραφεία της εφημερίδας Documento!

Τα γραφεία της εφημερίδας Documento στην Αθήνα, διέρρηξαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα.

Οι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα των γραφείων και, σύμφωνα με την αστυνομία, αφαίρεσαν κέρματα από έναν αυτόματο πωλητή.

Δεν αναφέρθηκαν άλλες ζημιές ή πράγματα που έλειπαν.

Μεσσηνία: Διάρρηξη σε σπίτι με λεία πάνω από 2.800 ευρώ!


Παραβίασαν παράθυρο για να μπουν
Οι δράστες τρύπωσαν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο του υπνοδωματίου
Έφυγε για την Γερμανία όπου κατοικεί μόνιμα μια γυναίκα από την Κορώνη Μεσσηνίας, αλλά έκανε το σφάλμα να αφήσει χρήματα και τιμαλφή στο σπίτι της με αποτέλεσμα να κάνουν... «πάρτι» οι άγνωστοι διαρρήκτες οι οποίοι εισέβαλαν σε αυτό και το λεηλάτησαν στην κυριολεξία.

Όπως κατήγγειλε ο αδελφός της ιδιοκτήτριας στο αστυνομικό τμήμα Κορώνης, οι δράστες τρύπωσαν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο του υπνοδωματίου και έκαναν όλα τα δωμάτια άνω- κάτω, αναζητώντας ό,τι είχε αξία.


Τελικά, σύμφωνα με την «Ελευθερία», φέρονται να έβαλαν στις τσέπες τους μετρητά ύψους 1.800 ευρώ και κοσμήματα αξίας άνω των 1.000 ευρώ και να διέφυγαν αθέατοι, αφήνοντας το σπίτι σε άθλια κατάσταση.

Πριν από ένα μήνα είχε γίνει η διάρρηξη στις αποθήκες ενός 50χρονου σε αγροτική τοποθεσία στην περιοχή του Πλωμαρίου στη Λέσβο, η οποία εξιχνιάστηκε από το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δυο Έλληνες ηλικίας 31 και 32 χρόνων οι οποίοι είχαν αρπάξει αγροτικά μηχανήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας 10.000 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ η προανάκριση για την εμπλοκή τους και σε άλλες κλοπές συνεχίζεται.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share