Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 34χρονος πατέρας βίασε και σκότωσε τον γιο του και την γυναίκα του!

Έγραψε με αίμα πάνω στο άψυχο κορμί του 5χρονου αγοριού!

8 Μαρτίου 2019 14:49
Φρίκη: 34χρονος πατέρας βίασε και σκότωσε τον γιο του και την γυναίκα του!

Αποτροπιασμό προκαλεί το διπλό έγκλημα που διέπραξε παιδεραστής πατέρας στη Ρωσία. Σκότωσε τον πεντάχρονο γιο του και στη συνέχεια τη γυναίκα του επειδή είχε ανακαλύψει ότι είχε βιάσει τον γιο τους.

Οι εικόνες που μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα από το διαμέρισμα όπου έγινε το διπλό φονικό σοκάρουν και αποκαλύπτουν το λουτρό αίματος.

Σύμφωνα με την Daily Mail o 34χρονος Σάββα Νικιτίν με το αίμα του παιδιού του έγραψε στο πάτωμα «Σου έδωσα ζωή, και τώρα θα στην αφαιρέσω». Αυτό το μήνυμα είναι μια φράση από το βιβλίο «Ταράς Μπούλμπα», τη νουβέλα του Νικολάι Γκόγκολ.

Φέρεται επίσης να έγραψε τη λέξη «Ιούδα» για την γυναίκα του, την Μαρία Νικιτίν, την οποία δολοφόνησε πιθανότατα επειδή φοβήθηκε ότι θα προδώσει το μυστικό του που η ίδια είχε ανακαλύψει, τον βιασμό του γιου τους.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, ο άνδρας δολοφόνησε με πρωτοφανή αγριότητα τον γιο του ο οποίος έφερε 62 τραύματα από μαχαίρι. Οι αρχές πρόσθεσαν ότι ο άνδρας ομολόγησε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το αγόρι.

Η 29χρονη γυναίκα του βρέθηκε και αυτή άγρια χτυπημένη ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως πάλεψε για τη ζωή της προτού στραγγαλιστεί.

Ο 34χρονος εγκληματίας είναι γιος του Αλεξάντερ Νικιτίν, γνωστού συγγραφέα της Κριμαίας, και μετά το διπλό του έγκλημα επιχείρησε να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Το ζευγάρι, το οποίο ήταν αγαπημένο και φιλικά διακείμενο σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μετακόμισε στη Μόσχα από την Κριμαία το 2014.

Ο 34χρονος βρίσκεται υπό 24ωρη αστυνομική φρούρηση σε νοσοκομείο της Μόσχας όπου νοσηλεύεται.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share