Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φυλακές Κορυδαλλού: Aυτός είναι ο νεκρός από τη συμπλοκή!

Έπεσε νεκρός μετά από αιματηρή συμπλοκή..

8 Μαρτίου 2019 12:17
Φυλακές Κορυδαλλού: Aυτός είναι ο νεκρός από τη συμπλοκή!

Ο Η.Φ. ήταν κρατούμενος για εμπρησμό σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, για ληστείες και για κλοπές.

Tις προηγούμενες μέρες είχε δημιουργηθεί περιστατικό έντασης στις φυλακές με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε Ρωσόφωνους και Αλβανούς κρατουμένους, με τους τελευταίους να φέρονται ότι άρχισαν την επίθεση χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα γνωστή η αιτία.

Τα αυτοσχέδια μαχαίρια που χρησιμοποιήθηκαν από τους κρατούμενους οδήγησαν στο θάνατο του συγκεκριμένου κρατουμένου, με ελληνικό όνομα Η.Φ. ο οποίος έχει πιθανότατα ρωσοποντιακή καταγωγή. Σύμφωνα με πηγές των φυλακών ο κρατούμενος σφάχθηκε με άγριο τρόπο όπως είχε συμβεί με τον Αλβανό κακοποιό Άρμπερ Μπάκο στα μέσα Ιανουαρίου 2019.

Στην συμπλοκή, η οποία διήρκεσε πέντε λεπτά, συμμετείχε μεγάλος αριθμός κρατουμένων του Ψυχιατρείου ωστόσο σύμφωνα με πηγές των φυλακών η κατάσταση εξακολουθούσε να είναι έκρυθμη για τουλάχιστον μία ώρα μετά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυματίστηκαν οκτώ άτομα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε μεταξύ Γεωργιανών ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησαν οι συμπλοκές δεν έχουν γίνει γνωστές, ούτε και η κατάσταση των τραυματιών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share