Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Βάρκιζα: Στο sxeseis.gr είχε γνωρίσει τον σύντροφό της η μάνα του νεκρού βρέφους!

Αποκαλύψεις που σοκάρουν!

8 Μαρτίου 2019 11:48
Τραγωδία στην Βάρκιζα: Στο sxeseis.gr είχε γνωρίσει τον σύντροφό της η μάνα του νεκρού βρέφους!

«Φταίει ο πατέρας του μωρού που δεν το πρόσεξε», ισχυρίζεται η νεαρή γυναίκα!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Δεν υπάρχουν λόγια. Μια νεαρή γυναίκα, μόλις 30 ετών, με δύσκολα εφηβικά χρόνια, υιοθετημένη και μεγαλωμένη σε Ιδρύματα, κατηγορείται και απολογείται αύριο (Δευτέρα) ότι άφησε το μόλις 13 μηνών κοριτσάκι της να καεί ζωντανό μέσα στο διαμέρισμα της οδός Έριδος στην Βάρκιζα. Την ώρα που το παιδί της καιγόταν ζωντανό στο κρεβατάκι του εκείνη βρισκόταν σε αυτοκίνητο κάτω από την πολυκατοικία μαζί με έναν σύντροφό της που είχε γνωρίζει μέσω εφαρμογής για γνωριμίες. Στην ιστοσελίδα sxeseis.gr συγκεκριμένα.

Η δικογραφία που αποκαλύπτει σήμερα η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» δοκιμάζει τις ανθρώπινες αντοχές. Με κυνικό τρόπο η 30χρονη X.T, η οποία μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Σπύρου Δημητρίου, έχει ήδη αιτηθεί τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ομολογεί μέσω της απολογίας της την εγκληματική αμέλεια και την επιλογή της να μεγαλώσει ένα παιδί στον… αυτόματο. Επιρρίπτει, όμως, ευθύνες και στον φερόμενο ως πατέρα του παιδιού για τον οποίο λέει ότι έπρεπε να το φρόντιζε τις ώρες που έλειπε! Και μέσα σε όλα η ολοκληρωτική κοινωνική αναλγησία και ο «ωχαδερφισμός» της γειτονιάς, καθώς οι μάρτυρες που καταγγέλλουν σε ΜΜΕ και τις Αρχές την αδιαφορία της 30χρονης γυναίκας εμφανίστηκαν κατόπιν εορτής!

Η κυνική ομολογία

Απολογούμενη προανακριτικά η κατηγορούμενη είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Εντελώς κυνική. Επισημαίνει ότι ολόκληρο το βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου 2019 άφησε το μωράκι μόνο του στο σπίτι. Σε αυτό επέστρεψε στις 8 το πρωί για να το ταΐσει. Ξαναέφυγε στις 12:30 το μεσημέρι με τον φίλο της. Επέστρεψε στο σπίτι το απόγευμα, γύρω στις 17:00 με 18:00. «Έκατσα λίγο στο σπίτι και μετά ξαναέφυγα με τον φίλο μου αφήνοντας ξανά μόνο το παιδί μου στο σπίτι. Γύρισα πίσω γύρω στις 00:30 με 01:00 της 28ης Φεβρουαρίου, καθίσαμε μέσα στο αυτοκίνητο για μισή ώρα περίπου και γύρω στις 01:30 που πήγα να μπω στο διαμέρισμα διαπίστωσα ότι είχε εκδηλωθεί φωτιά στο σπίτι. Προσπάθησα να μπω μέσα να βγάλω το παιδί, αλλά δεν μπόρεσα, κάλεσα την Πυροσβεστική η οποία κατέφθασε μετά από λίγο, έσβησε την φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο υπνοδωμάτιο που κοιμόταν το παιδί και δυστυχώς ανέσυραν το παιδί μου νεκρό», αναφέρει στην απολογία της επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι η φωτιά εκδηλώθηκε επειδή ο πατέρας του παιδιού είχε αφήσει το πιστολάκι ανοικτό! Στη συνέχεια, βέβαια, παραδέχεται ότι είχε αφήσει ανοιχτή τη λάμπα αλογόνου για να ζεσταίνεται ο χώρος. Ερωτεύμενη εάν το είχε δέσει το παιδί το οποίο βρέθηκε απανθρακωμένο δίπλα στη σόμπα, ισχυρίστηκε: «Το είχα δέσει πριν φύγω για να μην φύγει και να μην χτυπήσει. Αυτό το έκανα μέχρι να έρθει ο πατέρας του… Εξασφάλιζα το γεγονός ότι κάποιος θα πρόσεχε το παιδί και συγκεκριμένα ο πατέρας του αλλά έφευγα πριν έρθει να προσέξει το παιδί και δεν ξέρω εάν ερχόταν». Τέλος, επεσήμανε ότι θεωρεί τόσο τον εαυτό της υπεύθυνη για το θάνατο του παιδιού όσο και τον άνδρα με τον οποίο το είχε αποκτήσει.

Κατάθεση πατέρα: «Το παραμελούσε τις τελευταίες 20 ημέρες γιατί έλεγε ότι πνιγόταν!»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωνε το απανθρακωμένο βρέφος είναι ο πατέρας της μικρής. Επισημαίνει ότι τις τελευταίες 20 ημέρες η κατηγορούμενη τον είχε απομακρύνει από το σπίτι της Βάρκιζας. Για τη μοιραία νύχτα αναφέρει ότι η πρώην σύντροφός του ουδέποτε του ζήτησε να φροντίσει τη μικρή. «Πριν χωρίσουμε και φύγω από το σπίτι μού έλεγε ότι πνίγεται κλεισμένη σε ένα σπίτι με ένα παιδί και εγώ της έλεγα να το παίρνει και να βγαίνει βόλτα μαζί με το παιδί γιατί άμα έφευγα από τη δουλειά δεν θα είχαμε λεφτά να ζήσουμε. Όσο ήμουν στο σπίτι δεν είχε αφήσει το παιδί μόνο του. Τώρα τις 15 και 20 ημέρες που λείπω μπορώ να πω ότι άρχισε να το παραμελεί και αυτό συμπεραίνω από τα δικά της λεγόμενα, όπως το τελευταίο σημερινό που σας ανέφερα, που έλειπε πάνω από 12 ώρες από το σπίτι… Η γυναίκα ήταν αλλού, ήθελε να μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο. Δεν πήγαινε άλλο και αποχώρησα από το σπίτι… Είχε γνωρίσει κάποιον και τους είχα δει πολλές φορές, αυτός έμενε σε ένα αυτοκίνητο κάτω από την πολυκατοικία… Τελευταία φορά το επισκέφτηκα στις 26 Φεβρουαρίου στις 7:30 και άφησα τα απαραίτητα για το παιδί, γάλα, φρουτόκρεμα, μπανάνες και μωρομάντηλα και αποχώρησα περί ώρα 08:15, όταν μου έκανε γνωστό ότι θα προσέλθει σπίτι για να επιμεληθεί το παιδί».

Ο 43χρονος άνδρας αναφέρεται και στο ιατρικό παρελθόν της κατηγορούμενης λέγοντας ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χάπια όταν έχασε από αιφνίδιο θάνατο το πρώτο τους παιδί, ενώ επεσήμανε ότι πιθανότατα το μικρό κοριτσάκι αντέδρασε και πέταξε κάτω τη θανατηφόρα λάμπα αλογόνου στην προσπάθειά του να περπατήσει, να το ακούσει κάποιος ή να φάει!

«Έκανα όνειρα για το επόμενο διάστημα να προβώ στη διαδικασία αναγνώρισης και να πάρω το παιδί να μείνουμε μόνοι μας σε άλλο σπίτι. Μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι δικό μου, αλλά εγώ μέχρι σήμερα το μεγάλωνα σαν να είναι δικό μου και το αγαπούσα όπως με αγαπούσε…».

Κατάθεση φίλου: «Ήμασταν μαζί 15 ώρες την ημέρα, μου έλεγε ότι το πρόσεχαν οι θείοι της»

Τον ισχυρισμό ότι η 30χρονη κατηγορούμενη του έλεγε ότι τις ώρες που ήταν μαζί το μικρό κοριτσάκι το πρόσεχαν οι θείοι της προέβαλε καταθέτοντας ο 30χρονος φίλος της που αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου». Σύμφωνα με την κατάθεσή του με την Τ.Χ. είχαν γνωριστεί από τις 15 Φεβρουαρίου μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών και έκτοτε εκείνος μετακόμισε από την Άρτα στην Αθήνα μένοντας στο αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι της! «Τις τελευταίες που συναντιόμασταν περνάγαμε πάνω από 15 ώρες την ημέρα, ενώ εγώ ποτέ δεν είχα ανεβεί στο διαμέρισμά της και ποτέ δεν είχα γνωρίσει τον θείο και τη θεία της… Με άφηνε και πίστευα ότι το παιδί το πρόσεχε ο θείος της και η θεία της όταν ήμασταν μαζί, ενώ στην πραγματικότητα το άφηνε μόνο του», κατέληξε.

Το ίδρυμα, οι πλαστικές και η φτώχεια

Η Χ.Τ. είχε τρία παιδιά από ισάριθμους συντρόφους. Το πρώτο παιδί οδηγήθηκε σε ίδρυμα, καθώς θεωρήθηκε ανίκανη από τις αρμόδιες υπηρεσίες να το μεγαλώσει. Το δεύτερο που είχε αποκτήσει με έναν άνδρα από το Κορωπί και εκείνος δεν το αναγνώρισε ποτέ, είχε πεθάνει το 2015 από ασθένεια. Το άτυχο βρέφος που έχασε τη ζωή του στη φωτιά, δεν το είχε αναγνωρίσει κανείς άνδρας. Το έκανε ο οδηγός ταξί και μάλιστα έβαλε υπογραφή στο μαιευτήριο προκειμένου να το πάρει η 30χρονη στο σπίτι.

Η Χ.Τ. δόθηκε για υιοθεσία από τους φυσικούς της γονείς σε ένα πλούσιο ζευγάρι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Πριν προλάβει να τους γνωρίσει καλά-καλά, ο θετός πατέρας της πεθαίνει. Στην ηλικία των 16 ετών, πεθαίνει και η θετή της μητέρα. Η Χ.Τ. οδηγείται σε ορφανοτροφείο όπου και παραμένει έως τα 18 της χρόνια. Όταν βγαίνει από το ίδρυμα προσπαθεί να βιώσει τη μεγάλη ζωή και αλλάζει συνεχώς ερωτικούς συντρόφους. Ένας από τους λίγους γείτονες με τους οποίους η Χ.Τ. είχε κοινωνικές επαφές, πάντα σε χώρο εκτός σπιτιού, δήλωσε στην «Μπαμ στο Ρεπορτάζ» πως η 30χρονη είχε ξοδέψει χιλιάδες ευρώ προκειμένου να κάνει πλαστική στη μύτη και να «φουσκώσει» τα χείλη της και όχι μόνο, θέλοντας να βελτιώσει την εξωτερική της εμφάνιση. Η άνετη ζωή και τα ασύστολα έξοδα γρήγορα φέρνουν την Τσαγκαροπούλου σε δεινή οικονομική θέση. Μάλιστα, πολλοί είναι οι γείτονες που αναφέρουν πως κρατούσε τον οδηγό ταξί προκειμένου να τη συντηρεί, ενώ εκείνη « άλλαζε τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share