Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απολύθηκε η διευθύντρια του My Market και τώρα δεν θα παίρνει καν τα 300% περισσότερα χρήματα από το τίποτα!

Ραγδαίες οι εξελίξεις!

8 Μαρτίου 2019 10:43
Απολύθηκε η διευθύντρια του My Market και τώρα δεν θα παίρνει καν τα 300% περισσότερα χρήματα από το τίποτα!

Στην απόλυση της περιφερειακής διευθύντριας προχώρησε η διοίκηση των σούπερ μάρκετ My Market μετά από τον σάλο που πραγματοποιήθηκε από το γραπτό κείμενο της για τα 300 ευρώ!

Σε επικοινωνία που είχε το News247 με εκπρόσωπο της εταιρείας ο τελευταίος επιβεβαίωσε ότι η «η συγκεκριμένη κυρία δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της My Market από την Πέμπτη 7 Μαρτίου».

Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη το έγγραφο με το οποίο δίνονται συστάσεις προς τους εργαζόμενους να είναι πάντα χαμογελαστοί έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αντιδράσεις και κοινωνική κατακραυγή.

Στην πρωτοφανή τοποθέτηση, η διευθύντρια αναλύει στους εργαζόμενους τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να είναι μόνιμα χαμογελαστοί. Μεταξύ αυτών, σύμφωνα πάντα με την ίδια, είναι το γεγονός ότι απλώς και μόνο έχουν δουλειά και ότι πληρώνονται γι αυτήν - ακόμη κι αν παίρνουν μόνο 300 ευρώ - και μάλιστα στην ώρα τους, όπως επισημαίνει.

«Στείλτε την σπίτι της»: Απαιτούν την απόλυση της διευθύντριας των My Market!

Την άμεση απόλυση της διευθύντριας των My Market που έγραψε την επιστολή στους εργαζόμενους για τα 300 ευρώ απαιτεί ο Ρουβίκωνας.

Ειδικότερα, ένα από τα ηγετικά στελέχη του Ρουβίκωνα, μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ζητά την απόλυση της συγκεκριμένης γυναίκας. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως αν δεν απολυθεί η υπάλληλος, τα καταστήματα του My Market θα γίνουν πεδία παρέμβασης.

Yπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες, ο Ρουβίκωνας είχε απειλήσει με δράσεις κατά του My Market και... χαστούκια, ενώ επεσήμανε ότι θα στοχοποιηθεί προσωπικά και το άτομο που έστειλε την επιστολή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share