Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση για τον Μίκη Θεοδωράκη!

Ποια η κατάσταση της υγείας του!

7 Μαρτίου 2019 15:20
Έκτακτη ανακοίνωση για τον Μίκη Θεοδωράκη!

Στο νοσοκομείο εισήχθη την Τετάρτη ο Μίκης Θεοδωράκης μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, όπου νοσηλεύεται, ο μουσικοσυνθέτης εισήχθη για νοσηλεία, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής.

Τέθηκε σε ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή και συνεχίζει να νοσηλεύεται. Τον περασμένο Αύγουστο, ο μουσικοσυνθέτης είχε νοσηλευτεί ξανά στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το οποίο και αντιμετωπίστηκε και με φαρμακευτική αγωγή.

Αγωνία για την υγεία του Μίκη Θεοδωράκη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μίκης Θεοδωράκης μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espressο, o σπουδαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίκη Θεοδωράκη, βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Κατά το δημοσίευμα, ο Μίκης Θεοδωράκης αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία, με αποτέλεσμα τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Γιώργος, να τον μεταφέρουν εσπευσμένα και κάτω από άκρα μυστικότητα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Όπως μεταφέρει η Espresso, επικαλούμενη αξιόπιστη πηγή, οι γιατροί διέγνωσαν κολπική μαρμαρυγή, η οποία αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή. Παρ’ όλα αυτά, είναι επιφυλακτικοί λόγω του προηγούμενου ιατρικού ιστορικού του, αλλά και της ηλικίας του.

Καθησυχαστικοί οι γιατροί

Οι γιατροί κρίνουν την κατάσταση του 94χρονου Μίκη Θεοδωράκη ελεγχόμενη και είναι καθησυχαστικοί απέναντι στην οικογένειά του, η οποία βρίσκεται νυχθημερόν στο προσκεφάλι του. Επιθυμία τους ήταν να μη δημοσιοποιηθεί η εισαγωγή του στην κλινική, γι’ αυτό άλλωστε και δεν έχει εκδοθεί κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πάρει εξιτήριο ο μεγάλος δημιουργός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share