Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έντονη ανησυχία για το ΟΑΚΑ: Κινδυνεύει να πέσει το σκέπαστρο!

Η κυβέρνηση το έχει αφήσει χωρίς έλεγχο τα τελευταία 15 χρόνια!

7 Μαρτίου 2019 10:53
Έντονη ανησυχία για το ΟΑΚΑ: Κινδυνεύει να πέσει το σκέπαστρο!

Έντονη είναι η ανησυχία για την ασφάλεια του ΟΑΚΑ τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού προχωρά σε επείγον έλεγχο για την κατάσταση του στεγάστρου Καλατράβα καθώς είναι εντείνεται η ανησυχία για την κατάσταση και την ασφάλεια του εμβληματικού έργου που κατασκευάστικε το 2004 στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Το στέγαστρο, το οποίο κόστισε 130 εκατομμύρια ευρώ, παραμένει δίχως συντήρηση και έλεγχο εδώ και 15 χρόνια!

Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος του 2018 κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα παρατηρήθηκε ταλάντωση σε κερκίδα προκαλώντας έντονη ανησυχία στους αρμοδίους.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το ΟΑΚΑ:

Euroleague: Να συνεχίσει το σερί... ελπίδας στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός!

Την δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη του ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Νταρουσάφακα ώστε να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση στα play offs της Euroleague!

Η νίκη στα Κανάρια Νησιά κράτησε τον Παναθηναϊκό αλλά δεν φτάνει. Απόψε οι «πράσινοι» έχουν ανάγκη τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Νταρουσάφακα (19:15, Novasports 2), προκειμένου να εξαντλήσουν τις λίγες μεν, αλλά πραγματικές ελπίδες τους για πρόκριση στα play offs.

Ο Ρικ Πιτίνο είδε το ιατρικό δελτίο να αυξάνεται κατά ένα όνομα, καθώς δίπλα στους Ματ Λοτζέσκι (που αναμένεται να επανέλθει την επόμενη εβδομάδα) και Νίκο Παππά, προστέθηκε το όνομα του Ντίνου Μήτογλου.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share