Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χρήστος Μάστορας: Ο θάνατος που συγκλόνισε τον τραγουδιστή!

«Καλό ταξίδι άρχοντα!»

5 Μαρτίου 2019 18:38
Χρήστος Μάστορας: Ο θάνατος που συγκλόνισε τον τραγουδιστή!

Ο θάνατος που συγκλόνισε για τον Χρήστο Μάστορα...

Με ένα post στο Instagram, αποχαιρέτισε έναν αγαπημένο του άνθρωπο ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας από τις Μέλισσες.

Ο Μάστορας, δημοσίευσε ένα βίντεο από την εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» και αποχαιρέτισε τον Βασίλη Λάσκαρη, τον παραγωγό της δημοφιλούς εκπομπής που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Η κηδεία του Λάσκαρη θα γίνει αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 15:00, στο Α΄Νεκροταφείο και μιλάμε για τον άνθρωπο που εργαζόταν για την εκπομπή με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο από την πρώτη μέρα μαζί με την σύζυγό του, Βίκυ Λάσκαρη και τον γιο τους, Γιάννη.

«Καλό ταξίδι Βασίλη Άρχοντα! Θα θυμάμαι πάντα το χαμόγελό σου και την αγάπη που μας έδειξες από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε. Είμαστε δίπλα σας», έγραψε ο Μάστορας αναφερόμενος στα παιδιά του.

Πηγή: youweekly.gr

Βαρύ πένθος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Ο παραγωγός της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και στενός φίλος του Σπύρου Παπαδόπουλου, Βασίλης Λάσκαρης, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαρτίου, βυθίζοντας σε πένθος τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του.

Ο Βασίλης Λάσκαρης, άνθρωπος που αγάπησε πολύ το ελληνικό τραγούδι, εργαζόταν για την εκπομπή μαζί με τη σύζυγό του, Βίκυ Λάσκαρη, και τον γιο τους Γιάννη από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα της ΝΕΤ, τον Οκτώβριο του 2004.

Η κηδεία του Βασίλη Λάσκαρη θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 15:00, από το Α’ Νεκροταφείο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram:

«Εφυγες και πήγες μακριά… »
«Έφυγες και πηγές μακριά.. Βασίλη μου αγαπημένε! Μόνο χαρές θα θυμάμαι από σένα. Γενναιόδωρος, πληθωρικός και λεβέντης. Άντρας παλιάς κοπής, όπως σου έλεγα. Η αρχοντιά σου, το ζεϊμπέκικο σου, το γέλιο σου, το χιούμορ σου, η αγάπη για το κοριτσάκι σου-αχ Βικούλα μου-όλα αυτά τα κλειδώνω στην καρδιά μου. Ήσουν παράδειγμα ανθρώπου! Στην υγεία μας λέγαμε και τσουγκρίζαμε. Τώρα στην μνήμη σου θα πιούμε και την λεβεντιά σου θα θυμόμαστε. Σεμνός και ταπεινός. Αυτό ήσουν. Vicky Laskari, Βικούλα μου, η κοινή μοίρα του θανάτου είναι η μόνη παρηγοριά. Καλή αντάμωση λοιπόν..».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share