Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το Game of Thrones στη Μόρια! Η «Σέρσεϊ Λάνιστερ» στη Λέσβο για τους πρόσφυγες!

Φωτογραφίοες από την επισκεψη της διάσημης ηθοποιού Λίνα Χέντεϊ

5 Μαρτίου 2019 18:19
Το Game of Thrones στη Μόρια! Η «Σέρσεϊ Λάνιστερ» στη Λέσβο για τους πρόσφυγες!

Η ηθοποιός Λίνα Χέντεϊ, ήταν καλεσμένη της οργάνωσης International Rescue Committee (IRC)
Στη Μυτιλήνη βρέθηκε σήμερα η «Σέρσεϊ Λάνιστερ» των «Game of Thrones», η διάσημη ηθοποιός, Λένα Χέντεϊ. Η διάσημη ηθοποιός, όντας καλεσμένη της οργάνωσης International Rescue Committee (IRC), επισκέφθηκε το ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας του δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας και συναντήθηκε με αιτούντες άσυλο που ζουν στο νησί.

Ιδιαίτερα στο ΚΥΤ της Μόριας επισκέφτηκε την πτέρυγα των ανηλίκων, ενώ στο ανοιχτό κέντρο του δήμου ξεναγήθηκε στους χώρους του και συνομίλησε με οικογένειες προσφύγων που διαμένουν σε αυτόν.

Ας σημειωθεί ότι τον Ιούνιο του 2016, η Λένα Χέντεϊ ταξίδεψε στην Ελλάδα και ήρθε στη Λέσβο με την IRC και τους συναδέλφους της, διάσημους ηθοποιούς των Games of Thrones, τους Λίαν Κάνιγκαμ Μεϊσι Γουίλιαμς. Συμμετέχοντας στην εκστρατεία «Rescue Has No Boundaries» (σ.σ. «Η διάσωση δεν έχει σύνορα») της IRC και της παραγωγής, αυξάνοντας με αυτή την καμπάνια το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων για τους πρόσφυγες.

Η «Σέρσεϊ» έχει επίσης δημιουργήσει μια σειρά πορτρέτων με το IRC, των προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί στη Λέσβο, ώστε να ευαισθητοποιηθεί για το θέμα η παγκόσμια κοινή γνώμη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share