Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μωρό επέζησε δύο ολόκληρες μέρες δίπλα στη νεκρή μητέρα του!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

5 Μαρτίου 2019 15:39
Μωρό επέζησε δύο ολόκληρες μέρες δίπλα στη νεκρή μητέρα του!

Μια 19χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στον καναπέ του σπιτιού της, με το μωράκι της να είναι ζωντανό στην κούνια του αφυδατωμένο.

Η Κόρτνεϊ Νιούλαντς έπασχε από διαβήτη και τις τελευταίες 48 ώρες δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής με αποτέλεσμα η οικογένειά της να ανησυχήσει.

Έτσι η μητέρα και η αδελφή της πήγαν από το σπίτι της για να δουν τι συμβαίνει, όταν όμως μπήκαν μέσα την βρήκαν νεκρή.

Η άψυχη σορός της νεαρής μητέρας κείτονταν στον καναπέ, ενώ αυτό που έκανε όλους να μιλούν για θαύμα είναι ότι το 5 μηνών μωράκι της ήταν ζωντανό μέσα στην κούνια του, παρά το γεγονός ότι είχε υποστεί αφυδάτωση.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που το μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για δύο μέρες. Πλέον ζει με τη θεία του, η οποία όπως λέει, όποτε το μωρό βάζει τα κλάματα, του δείχνει βίντεο με τη μητέρα του και ηρεμεί.

Τα αίτια θανάτου της 19χρονης δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, εκτιμάται όμως ότι υπήρξαν επιπλοκές στην υγεία της, λόγω του διαβήτη τύπου 1 από τον οποίο έπασχε.

Μάλιστα τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε μείνει δύο φορές έγκυος, χωρίς όμως οι εγκυμοσύνες αυτές να καταλήξουν στη γέννηση των μωρών, εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share