Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Πέθανε ο παραγωγός της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά", Βασίλης Λάσκαρης!

Θλίψη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

4 Μαρτίου 2019 22:35
Πέθανε ο παραγωγός της εκπομπής

Σταματημό δεν έχουν οι θάνατοι απόψε! Μετά τον Κωνσταντίνο Στεργίου, έφυγε από την ζωή και ο παραγωγός της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά", Βασίλης Λάσκαρης!

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 15:00, στο Α΄Νεκροταφείο.

Ο Βασίλης Λάσκαρης, άνθρωπος που αγάπησε πολύ το ελληνικό τραγούδι, εργαζόταν για την εκπομπή μαζί με την σύζυγό του, Βίκυ Λάσκαρη και τον γιο τους, Γιάννη, από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα της ΝΕΤ, τον Οκτώβριο του 2004.

Η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω ενός μηνύματος στο προσωπικό της προφίλ σε Facebook και Instagram. Δημοσίευσε μία φωτογραφία μαζί με τον εκλιπόντα και έγραψε:

«Έφυγες και πηγές μακριά.. Βασίλη μου αγαπημένε! Μόνο χαρές θα θυμάμαι από σένα. Γενναιόδωρος, πληθωρικος και λεβέντης. Άντρας παλιάς κοπής, όπως σου έλεγα. Η αρχοντιά σου, το ζεϊμπέκικο σου, το γέλιο σου, το χιούμορ σου, η αγάπη για το κοριτσάκι σου-αχ Βικουλα μου-όλα αυτά τα κλειδώνω στην καρδιά μου. Ήσουν παράδειγμα ανθρώπου! Στην υγεία μας λέγαμε και τσουγκρίζαμε. Τώρα στην μνήμη σου θα πιούμε και την λεβεντιά σου θα θυμόμαστε. Σεμνός και ταπεινός. Αυτό ήσουν. Vicky Laskari, Βικουλα μου, η κοινή μοίρα του θανάτου είναι η μόνη παρηγοριά. Καλή αντάμωση λοιπόν».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share