Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Βάρκιζα: Τι λέει πρώην σύντροφος της 30χρονης; - Πώς περιγράφει τις προσπάθειες του να σώσει το βρέφος! (Video)

Όλα όσα αποκαλύπτει για την 30χρονη!

4 Μαρτίου 2019 13:56
Τραγωδία στη Βάρκιζα: Τι λέει πρώην σύντροφος της 30χρονης; - Πώς περιγράφει τις προσπάθειες του να σώσει το βρέφος! (Video)

Σοκαρισμένο παραμένει το Πανελλήνιο από την τραγωδία με το 1,5 έτους βρέφος που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα, όταν στο σπίτι έπιασε και φωτιά, ενώ βρισκόταν μόνο του στο σπίτι.

Η 30χρονη φέρεται ότι είπε στους πυροσβέστες ότι έφυγε ξεχνώντας όμως να δέσει το βρέφος στο καρεκλάκι του όπως συνήθισε, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Άναψα τη σόμπα και έβαλα κοντά ένα πιστολάκι μαλλιών για να ζεσταίνονται τα πόδια του."

Σχετικά με το περιστατικό φέρεται πώς είπε ότι κατέβηκε από το διαμέρισμα και συνάντησε τον φίλο της κάτω από την πολυκατοικία στη Βάρκιζα.

Αργότερα ανέβηκε στο διαμέρισμα, άνοιξε την πόρτα και σοκαρισμένη αντίκρισε να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από το σπίτι της στη Βάρκιζα.

Στην εκπομπή «Μαζί σου» μίλησε ένας πρώην σύντροφος της 30χρονης δηλώνοντας σοκαρισμένος από την τραγωδία και το νεκρό βρέφος.

Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την 30χρονη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχει καλή ψυχή, αν χρειαζόταν κάποιος βοήθεια θα του έδινε και την καρδιά του».

Παράλληλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά χρόνια της 30χρονης που της άφησαν πολλά ψυχολογικά προβλήματα!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

Να υπενθυμίσουμε ότι εμείς στο AthensMagazine.gr σας είχαμε δείξει για πρώτη φορά την 30χρονη γυναίκα!

Τραγωδία στην Βάρκιζα: Αυτή είναι η 30χρονη μητέρα με την ταραγμένη ιστορία της που σοκάρει!
Οι αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα!

Συνταρακτικές λεπτομέρειες για την ιστορία της 30χρονης μάνας, «πρωταγωνίστριας» στην τραγωδία στη Βάρκιζα με το βρέφος που χάθηκε στις φλόγες, έρχονται στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη γυναίκα ήταν υιοθετημένη και όπως αναφέρουν οι γείτονες και γνωστοί της τα βάσανά της ξεκίνησαν όταν έχασε τη θετή της γιαγιά και, κυρίως, όταν, στα 16 της, πέθανε η θετή της μητέρα.

Αμέσως μετά, στην ηλικία των 16, φιλοξενήθηκε για δυο χρόνια σε προνοιακή δομή και σε αυτό το διάστημα συνέλαβε το πρώτο της παιδί.

Το μωρό γεννήθηκε όταν εκείνη ήταν 17 ετών και τελικά δόθηκε για υιοθεσία.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη και η εμπλοκή του ταξιτζή

Με τη συμπλήρωση των 18 ετών ανέλαβε την κυριότητα σε ένα διαμέρισμα που της είχε αφήσει η μητέρα της στη Βάρκιζα, στο οποίο έμελλε να εκτυλιχθούν τα τραγικά γεγονότα.

Μετά τα 22 της, ήρθε η δεύτερη εγκυμοσύνη.

Το παιδί γεννήθηκε κανονικά όμως το νήμα της ζωής του τερματίστηκε πρόωρα, στην ηλικία των 2,5 ετών.

Σε εκείνο το συμβάν φέρεται ότι εμπλέκεται ένας οδηγός ταξί, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που υπέγραψε προκειμένου να η μητέρα να πάρει το παιδί από το μαιευτήριο.

Οι Αρχές εικάζουν ότι ενδέχεται να ήταν και ο πατέρας του παιδιού.

Το τρίτο βρέφος που χάθηκε στις φλόγες

Τον Ιανουάριο του 2018 ήρθε στη ζωή το τρίτο της παιδί.

Πρόκειται για το βρέφος που έχασε, με μαρτυρικό τρόπο, τη ζωή του στις φλόγες.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν προσάγει έναν οδηγό ταξί, ο οποίος εξετάζεται αν είναι το ίδιο πρόσωπο που εμφανίστηκε ως σύντροφος - «εγγυητής» στη δεύτερη γέννα.

Ο προσαχθείς φέρεται ότι παραδέχθηκε πως διατηρούσε σχέση με την 30χρονη, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι είχαν χωρίσει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share