Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πολύ δύσκολες ώρες για την Έλενα Ακρίτα! - Η κατάθλιψη και το γονάτισμα!

Στο πλευρό της η Ελένη Μενεγάκη!

3 Μαρτίου 2019 15:20
Πολύ δύσκολες ώρες για την Έλενα Ακρίτα! - Η κατάθλιψη και το γονάτισμα!

Η Έλενα Ακρίτα βρέθηκε είχε συγκινήσει τους πάντες όταν βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και χωρίς ενδοιασμούς μίλησε για την κατάθλιψη της αλλά έδωσε και μια αποστομωτική απάντηση στην ίδια, όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την Ελένη Μενεγάκη ζήτησε να μιλήσει κοιτάζοντας την κάμερα μιλώντας στους τηλεθεατές ​για τη μάχη της με την κατάθλιψη και να δώσει το δικό της «μήνυμα» αισιοδοξίας για όσους νοσούν απ΄ αυτήν.

«Πέθανε ο πατέρας μου όταν ήμουν 10 χρονών και ξεκίνησαν οι σπόροι της κατάθλιψης που εκδηλώθηκε γύρω στα 30 μου. Ταυτόχρονα έκανα τη ζωή μου, δούλευα αλλά η κατάθλιψη υπήρχε πάντα. Έκανα πολλά χρόνια να την αντιμετωπίσω. Ζούσα 30 χρόνια σχεδόν στο σκοτάδι αυτής της κατάθλιψης. Έζησα όλα αυτά τα χρόνια νομίζοντας πως η έκφραση “δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω”. Όχι υπάρχει δεν μπορώ! Ο άνθρωπος που έχει κατάθλιψη δεν μπορεί να πάει ούτε μέχρι το μπάνιο!…».

Ο λόγος που το μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τον εξήγησε λίγο αργότερα: «Δεν θέλω να νιώθουν οι άνθρωποι μοναξιά. Η κατάθλιψη μας κάνει να νιώθουμε άχρηστοι, ελαττωματικοί. Όποιοι έχουν κατάθλιψη δεν είστε μόνοι και δεν είστε οι μόνοι!».

Αυτό όμως που ξάφνιασε όλο το κοινό αλλά και την ίδια την παρουσιάστρια, έγινε λίγα λεπτά πριν ξεκινήσουν τον τηλεοπτικό τους διάλογο.

Η Ελένη Μενεγάκη κοίταξε στα μάτια τη δημοσιογράφο και συγγραφέα και τη ρώτησε ευθέως πώς πήρε την απόφαση να βρεθεί σε μια lifestyle και πιο… ελαφριά εκπομπή.

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα αιφνιδίασε την Ελένη Μενεγάκη. «Το έχουμε κουβεντιάσει πολλές φορές αυτά τα χρόνια να συναντηθούμε τηλεοπτικά και δεν έτυχε να γίνει.

Όταν είδα ότι πέρυσι κορυφώθηκε μια αρνητική ενέργεια με εσάς – αν και δεν πιστεύω πολύ στην αρνητική ενέργεια – και αυτό με πολύ διαφορετικό τρόπο και πολλά περισσότερα χρόνια το νιώθω κι εγώ (…) και αφορά ανθρώπους που καταφέρνουν και είναι στην επιφάνεια… και αυτή η λύσσα για αποδόμηση, με έπιασε ένα ανάποδο και είπα “θέλω να πάει καλά αυτή η γυναίκα”.

Δεν είμαστε φίλες αλλά θέλω να πάει καλά. Το πολεμάει έντιμα, με απίστευτες τηλεοπτικές σαχλαμάρες αλλά και με πάρα πολύ καλές στιγμές. (…) Θέλω να μείνετε κι άλλο κυρία Μενεγάκη, θέλω να μείνετε εκεί που είστε», είπε με απόλυτη ειλικρίνεια και με την παρουσιάστρια να την ευχαριστεί από καρδιάς.

Στο τέλος της συνέντευξης η Ελένη Μενεγάκη γονάτισε δίπλα στην Έλενα Ακρίτα, την ευχαρίστησε για την παρουσία της στην εκπομπή και της ζήτησε όποια στιγμή επιθυμεί στο μέλλον να της «χαρίζει» λίγο από το χρόνο της ώστε να συζητούν ως γυναίκα προς γυναίκα για όλα όσα απασχολούν τις ίδιες αλλά και την κοινωνία.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share