Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Βάρκιζα: Η 30χρονη είχε γεννήσει 3 παιδιά από διαφορετικούς άνδρες!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως!

1 Μαρτίου 2019 11:16
Τραγωδία στην Βάρκιζα: Η 30χρονη είχε γεννήσει 3 παιδιά από διαφορετικούς άνδρες!

Την τραγική είδηση του θανάτου βρέφους που απανθρακώθηκε μέσα στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου στη Βάρκιζα δεν τη χωρά ανθρώπινος νους. Το 1,5 έτους κοριτσάκι ήταν μόνο του στο σπίτι για ώρες. Όταν έφτασε η μητέρα του είδε τη φωτιά και ειδοποίησε την πυροσβεστική αλλά ήταν αργά. Η νεαρή είχε άλλα δύο παιδιά. Το ένα πέθανε και το άλλο μάλλον έχει υιοθετηθεί.

Ποινική δίωξη στην 30χρονη μάνα για το μωρό που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα

Η 30χρονη μητέρα της άτυχης μικρούλας κρύβει το πρόσωπο με το χέρι της, όταν περνάει μπροστά από τις κάμερες για να μπει στον εισαγγελέα. Γυρίζει το κεφάλι για να κρυφτεί. Λίγη ώρα αργότερα βγαίνει και βάζει τα μαλλιά στο πρόσωπο της.

Το πρωί οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατέθετε για 2 ώρες για την πυρκαγιά στο διαμέρισμα.

Τι λένε οι γείτονες
«Δεν είναι καλά η κοπέλα και δεν ήθελε και βοήθεια. Τι να σας πω» λέει μια γυναίκα κλαίγοντας.

«Φώναζε “το παιδί μου, το παιδί μου” ανεβήκανε επάνω και το παιδί ήταν απανθρακωμένο. Δεν το άφηνε μόνο του και το αγαπούσε και πάρα πολύ. Αλλά τι έγινε χθες;» λέει φίλη και γειτόνισσα της 30χρονης.

«Εγώ άκουγα σαν γείτονας φωνές, βρισιές, από το σπίτι. Φαινόταν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όλοι το ξέρανε. Εδώ και χρόνια»

«Από το πρωί ήταν με τον … της μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από σπίτι. Ανέβηκε κάποια στιγμή σπίτι επάνω και είπε ότι δεν άνοιγε η πόρτα. Εμφανίστηκε ο ταξιτζής και προσπαθούσαν να την ανοίξουν. Ο ταξιτζής ήταν χάλια».

«Είχε ψυχολογικά γιατί δεν ήταν η μαμά της αυτή. Η μαμά της πέθανε πριν 17 χρόνια και έμεινε ξεκρέμαστη, με μια τρομερά μεγάλη περιουσία που την έτρωγε τη μια πίσω από την άλλη».

Πήρε φωτιά η κουβέρτα από τη σόμπα
Ώρα 01: 20 τα ξημερώματα. Το μικρό διαμέρισμα στην οδό Έριδος στη Βάρκιζα φλέγεται! Μέσα κοιμάται μια ψυχούλα μόλις 1,5 ετών. Το μωρό είναι σ’ ένα διπλό κρεβάτι, σκεπασμένο με μια ηλεκτρική κουβέρτα. Δίπλα του βρίσκεται μια σόμπα, η οποία ήταν ανοιχτή όλη την ημέρα. Κατά πάσα πιθανότητα από εκεί ξεκίνησε η φωτιά, με το μωράκι να μην μπορεί να αντιδράσει. Οι πυροσβέστες σοκάρονται από την εικόνα της απανθρακωμένης μικρούλας!!

Το κοριτσάκι του ήταν μόνο σχεδόν όλο το 24ωρο
Το άτυχο κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μόνο του στο διαμέρισμα σχεδόν όλο το 24ωρο! Η 30χρονη πήγαινε για λίγο, έβλεπε ότι είναι καλά και ξανά έφευγε! Το μωρό ήταν ολομόναχο από τις 6 το απόγευμα, μέχρι και την στιγμή που ξέσπασε η φωτιά, δηλαδή πάνω από 7 ώρες.

Είχε γνωρίσει τον νέο της σύντροφο πριν από 15 μέρες
Πληροφορίες λένε ότι η νεαρή συναντούσε τον καινούριο της σύντροφο, τον οποίο γνώρισε πριν από 15 ημέρες μέσα από τα social media. Λίγο καιρό πριν, χώρισε με τον ταξιτζή σύντροφο της, με τον οποίο φέρεται να διαπληκτίζονταν τις τελευταίες ημέρες λόγω της νέας της σχέσης.

«Το έβγαζε βόλτα, μας το έδινε εμάς και βγαίναμε βόλτα, την αγαπούσαν πολύ τη μπέμπα. Ο ταξιτζής δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού, ήταν ένας κύριος που μένει στο Κορωπί, είχε ψυχολογικά προβλήματα και αυτός. Είχε σχέσεις με διάφορους νεαρούς»

Η 30χρονη είχε γεννήσει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς άνδρες
Η μικρούλα δεν ήταν όμως το μοναδικό παιδί της 30χρονης. Η μελαχρινή γυναίκα απέκτησε 3 παιδιά από 3 διαφορετικούς άντρες. Το πρώτο ήταν πριν αρκετά χρόνια με έναν νεαρό. Ο πατέρας δεν το ήθελε και εκείνη, λένε οι γείτονες το άφησε στο νοσοκομείο. Τώρα ή είναι σε κάποιο ίδρυμα ή έχει υιοθετηθεί. Το δεύτερο παιδί της πέθανε στον ύπνο του όταν ήταν 2 μηνών, πριν από 4 χρόνια. Η ίδια ισχυρίζεται, ότι "έφυγε" από μια σπάνια ασθένεια. Το τρίτο παιδί ήταν η 1,5 ετών μικρούλα που κάηκε ζωντανή.

«Το πρώτο, είχα πάει εγώ στο μαιευτήριο τότε, ήταν εφταμηνίτικο, ο πατέρας του μωρού δεν το ήθελε. Αυτό ήταν, δεν ξανά πήγε»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share