Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια!

Εξάρθρωση συμμορίας!

28 Φεβρουαρίου 2019 15:41
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια!

Η μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. τα ξημερώματα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση συμμορίας που διακινούσε χασίς και πραγματοποιούσε κλοπές.

Συγκεκριμένα το υπό κατάληψη κτίριο στην οδό Αραχώβης στα Εξάρχεια είχε μετατραπεί από κακοποιούς σε «κατάστημα» διακίνησης χασίς, αλλά και ορμητήριο. Οι δράστες διέπρατταν ληστείες στους δρόμους με κατσαβίδια και μαχαίρα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, στο Μουσείο, το Μοναστηράκι, τον Αγιο Παντελεήμονα και την Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομικοί προχώρησε σε 70 προσαγωγές, οι 54 εκ των οποίων στο υπό κατάληψη κτήριο στα Εξάρχεια. Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι από την Αλγερία και το Μαρόκο.

Τι εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. στο υπό κατάληψη κτίριο

Στο υπό κατάληψη κτίριο της οδού Αραχώβης οι αστυνομικοί εντόπισαν περισσότερα από 20 σακουλάκια με χασίς όπως και πολλές ίδιες πλαστικές συσκευασίας, δύο σακβουαγιάζ με λαθραία τσιγάρα, διαρρηκτά εργαλεία μαχαίρια και πτυσσόμενα στιλέτα.

Ωστόσο τα ευρήματα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς η έφοδος της αστυνομίας και σε διαμέρισμα της οδού Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια έφερε στο φως και άλλα στοιχεία. Εκεί εντοπίστηκε πλήθος ταυτοτήτων, κάρτες τραπεζών, πιστωτικές, φορητούς υπολογιστές, πορτοφόλια, κινητά και ρολόγια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share