Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΠΟΕΔΗΝ: Απευθύνει ερώτημα στο ΚΕΕΛΠΝΟ για το θάνατο της 16χρονης που πέθανε για Η1Ν1

Δείτε αναλυτικά εδώ!

28 Φεβρουαρίου 2019 15:29
ΠΟΕΔΗΝ: Απευθύνει ερώτημα στο ΚΕΕΛΠΝΟ για το θάνατο της 16χρονης που πέθανε για Η1Ν1

Ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο της 16χρονης, που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Τρικάλων, εξέδωσε η ΠΟΕΔΗΝ.

Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων διατυπώνει το ερώτημα, το οποίο απευθύνεται στο ΚΕΕΛΠΝΟ, αν στη νεαρή κοπέλα έγινε μοριακός έλεγχος για τη γρίπη.

«Ρωτάμε το ΚΕΕΛΠΝΟ εάν έγινε μοριακός έλεγχος στο κοριτσάκι 7 ημέρες που νοσηλευόταν για Η1Ν1. Το δεκαεξάχρονο κοριτσάκι εισήχθη στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων 20/2/2019. Νοσηλεύτηκε στην Παθολογική έως την Τρίτη 26/2/2019. Την Τρίτη 26/2/2019 παρουσίασε επιπλοκές και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εμφραγμάτων όπου και κατέληξε.

Ρωτάμε το ΚΕΕΛΠΝΟ εάν στο κοριτσάκι έγινε μοριακός έλεγχος για τη γρίπη; Να μας πει ποιά είναι η αιτία θανάτου;», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, ενώ είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο με συμπτώματα ίωσης. Στη συνέχεια υπήρξε επιδείνωση της κατάστασης της και εξελίχθηκε σε ιογενής καρδιοπάθεια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share