Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 16/05/2013 by F’Ariel!

16 Μαΐου 2013
Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 16/05/2013 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια εντελώς διαφορετική ημέρα, αφού το μόνο που θέλω είναι να εξαφανισθώ από προσώπου γης!! Ωραία είναι η καριέρα, ο ανταγωνισμός, η καθημερινή σκληρή μάχη, όμως όταν έχεις να αντιμετωπίσεις έξυπνους ανθρώπους! Σπάνιο το είδος αυτό, αφού οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε κάψει εγκέφαλο, είτε γιατί δεν αντέχουμε άλλο τη πίεση, είτε γιατί έχουμε αναλάβει υποχρεώσεις που δε μας αρέσουν, είτε γιατί τελικά μερικές καλύτερα να γίνουν μάνες και να αφήσουν τον υπολογιστή!! Αλλά ακόμα και αυτό το τόσο δύσκολο σπορ, απαιτεί μυαλό, ψυχή, γνώσεις, ήθος, δηλαδή μια από τα ίδια..!! Πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω, ότι όταν ο Θεός έριχνε μυαλά... πολύς κόσμος κρατούσε ομπρέλα.. δεν εξηγείται αλλιώς..!!

..οι κακίες μου..


Κριός
Ευτυχώς από σήμερα ξεκολλούν κάπως τα επαγγελματικά σας και θα μπορέσετε να δείτε κάποιο φως!! Κάντε τις σωστές δημόσιες σχέσεις και οι συμφωνίες που ίσως προκύψουν, θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που αποζητάτε μέρες τώρα! Όμως σύννεφα έρχονται, αφού κάτι θα ακούσετε, κάτι θα σας πουν, που δε θα σας αρέσει και τόσο. Μη δώσετε σημασία, ιδιαίτερα εάν δεν αφορά το άτομό σας! Επαναφέρετε τις ισορροπίες στην ερωτική σας ζωή...

Ταύρος
Μια μέρα μυστήρια αφού κάτι θα κολλήσει στον εγκέφαλό σας, θα πεισμώσετε, ο εγωισμός στα κόκκινα και θα πρέπει να γίνει το δικό σας!! Καλύτερα να το αφήσετε όλο αυτό το ταυρίσιο τερτίπι γιατί αυτή τη φορά δε θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μέρα που θα πρέπει να κάνετε λίγο το χαζό, να ακούσετε τι έχουν και οι άλλοι να σας πουν και να πείτε και ένα ναι και ας μη το εννοείτε!! Δώστε σημασία στο ταίρι σας!

Δίδυμος
Ωραία ημέρα σας ξημέρωσε, πιο ανάλαφρη, που θα βρείτε την όρεξη να επικοινωνήσετε με το όλο τον κόσμο! Καιρός να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κάνετε νέα πράγματα για τον εαυτό σας και για τη δουλειά σας. Σήμερα κιόλας μπορείτε να ζητήσετε μια αύξηση!! Ναι υπάρχουν και αυτές οι ημέρες.. Βρείτε τρόπο να ξανά φτιάξετε τις σχέσεις σας με ανθρώπους που έχετε παρεξηγηθεί ή χαθεί τον καιρό αυτό..!

Καρκίνος
Δύσκολη ημέρα αφού από το πρωί θα τρέχετε σα τους λωλούς, όμως δε θα καταφέρετε να κάνετε και πολλά, γιατί το μυαλό σας θα βρίσκεται σε μια σύγχυση. Καλό είναι να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, γιατί από τη πολύ κούραση, ξεστομίζετε λόγια, που οι άλλοι θα σας κρεμούσαν ανάποδα με πολύ ευχαρίστηση. Το γεγονός ότι δε μπορείτε να επαναστατήσετε σε αυτό που σας κουράζει, σας έχει αποσυντονίσει εντελώς! Αφήστε τα όλα και ασχοληθείτε με τη προσωπική σας ζωή!

Λέων
Πάλι μέσα στη γκρίνια θα είστε και τα νεύρα! Οπότε μη πιείτε καφέ σήμερα, γιατί σας βλέπω να τρελαίνεστε εντελώς! Τα άστρα σας γύρισαν τη πλάτη, αφού βαρέθηκαν να ασχολιούνται μαζί σας.. άλλωστε σας έδειξαν το δρόμο, τώρα είναι δική σας η επιλογή, αν θα πετύχει το γλυκό.. Καλύτερα να μη μιλήσετε, αν αλλάξετε δρόμο, να μη σηκώσετε το κινητό, ή να κρυφτείτε σε μια σπηλιά!! Πάντως η ημέρα της ψευδαίσθησης και του παραλογισμού έφτασε..

Παρθένος
Βέβαια αφού η ημέρα είναι χάλια σχεδόν για όλα τα ζώδια, η δική σας ας είναι super σήμερα! Θα ξυπνήσετε με φοβερό κέφι, τρελές ιδέες και όρεξη να κάνετε πολλά πράγματα! Ξαφνικά θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με όλους και να λύσετε θέματα και καταστάσεις που τόσες μέρες σας βασάνιζαν το μυαλό! Θα βρείτε χρόνο ακόμα και να ασχοληθείτε με το ταίρι σας λίγο πιο ουσιαστικά.. Εννοούμε σεξ..και πάλι σεξ..!!

Ζυγός
Ακόμα μια μέρα σχεδόν ίδια με τη χθεσινή, αφού ότι προβλήματα έχετε θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας! Μη ζητήσετε βοήθεια από κανέναν και μη περιμένετε κανείς να προσφερθεί! Άλλωστε ο χρόνος σας πιέζει και μόνο εσείς γνωρίζετε πώς να κινηθείτε!! Μια αύξηση είναι πολύ κοντά, αν σας κάνουν κουβέντα, εκμεταλλευτείτε το.. Σπάνιο μεν, αλλά το χρήμα παίζει σε όλες τις συζητήσεις.. Βρείτε τα με το ταίρι σας..

Σκορπιός
Το μόνο που θα σας ενδιαφέρει είναι η δουλειά σας! Τίποτα άλλο! Σήμερα θα αποφασίσετε να κλείσετε όλες τις τρύπες που έχετε αφήσει ανοιχτές και θα τα καταφέρετε! Αρκεί βέβαια να είστε αποφασιστικοί, δυναμικοί και συγκεντρωμένοι! Σας λείπουν τα λεφτά, για αυτό κινηθείτε τώρα που παίζει και διεκδικήστε μερίδιο από τη πίτα! Κανένα ερωτικό στοιχείο σήμερα, αφού στο τέλος θα μοιάζετε με ηλεκτροφόρο ..κάτι..!!

Τοξότης
Μετά από τις δυο άσχημες ημέρες που πέρασαν, σήμερα ανασκουμπωθείτε και κάντε αυτό που πρέπει! Δηλαδή συμμαζέψτε τα κομμάτια σας, βάλτε σε τάξη τους γύρω και πάρτε τις αποφάσεις σας. Σίγουρα κινείτε εσείς τα νήματα, για αυτό ο λόγος των άλλων σε δεύτερη θέση. Στο χέρι σας είναι να ισιώσει το κλίμα, για αυτό αφήστε τα ψυχολογικά σας, τα νευράκια και ασχοληθείτε ουσιαστικά με αυτό που σας βασανίζει..!!

Αιγόκερως
Πολύ καλή ημέρα για τα επαγγελματικά σας, πολύ άσχημη για τα ερωτικά! Και τα δυο να πηγαίνουν μια χαρά, δε γίνεται, για αυτό ψυχραιμία.. Ευκαιρίες σας παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα, θα βρείτε κάποια παραθυράκια και θα καταφέρετε να φέρετε τις καταστάσεις με το μέρος σας. Από την άλλη ένας διάλογος απλός και καθημερινός, θα φέρει φουρτούνες, μπόρες και καημούς στη σχέση σας, από το πουθενά.. !! Καλύτερα να αποφύγετε κάθε συζήτηση..!

Υδροχόος

Μέρα που θα πρέπει να αφήσετε τους συναισθηματισμούς στην άκρη, να φορέσετε τη πανοπλία σας και να στοχεύσετε εκεί ακριβώς που θέλετε! Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, για αυτό πάρτε δίπλα σας τους ανθρώπους που πραγματικά σας στηρίζουν και ξεκινήστε μια μάχη, σκληρή και μη διαπραγματεύσιμη! Καιρός να πραγματοποιήσετε τα επόμενα όνειρά σας, να ανεβάσετε το πήχη ψιλά και να ανταμειφτείτε για αυτό..

Ιχθύες
Θα ξυπνήσετε φουλ στην ενέργεια και θα σήμερα θα σαρώσετε τους πάντες! Καλό είναι να συμμαζευτείτε και να αφήσετε κανέναν άνθρωπο στην ηρεμία του μπας και δουλέψει λίγο πιο όμορφα. Προσέξτε τα λόγια σας και τη συμπεριφορά σας! Καλύτερα να συγκεντρωθείτε στους νέους σας στόχους, στο πώς θα πραγματοποιηθούν, όμως δίχως να κάνετε καμία παράτολμη κίνηση.. Αφήστε τα ρίσκα για άλλες ημέρες...

[email protected]

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share