Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανδρέας Καραγιάννης: Τέλος στην εθνική ντροπή! Θα φτιάξω το σπίτι του Παύλου Μελά!

Τα σχόλια δικά σας!

25 Φεβρουαρίου 2019 12:57
Ανδρέας Καραγιάννης: Τέλος στην εθνική ντροπή! Θα φτιάξω το σπίτι του Παύλου Μελά!

Κηφισιά: Παρέμβαση για το μείζον ζήτημα τη οικίας του Παύλου Μελά που στέκει εγκαταλελειμμένη αλλά και για σωρεία θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κηφισιάς, Ανδρέα Μ. Καραγιάννη στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Ο Ανδρέας Μ. Καραγιάννης, εκδότης και υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς, επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΚΗΦΙΣΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, ανέφερε πως το σπίτι του Παύλου Μελά, κινδυνεύει να έχει την τύχη άλλων, πολύ μικρότερης αξίας, παλαιών κτιρίων, όπως αυτά που κατέρρευσαν πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας.

Η κουρελιασμένη σημαία καταδεικνύει την έλλειψη ιστορικής μνήμης και την αδιαφορία των συναρμόδιων υπουργείων και φορέων.

Υπάρχει έλλειψη βούλησης παρότι το δημοτικό συμβούλιο Κηφισιάς το κήρυξε ομόφωνα εθνικό μνημείο και ο τότε υπουργός Πολιτισμού το κήρυξε διατηρητέο μνημείο.

Ο κ Καραγιάννης συμπλήρωσε πως θα κάνει τα πάντα για να απελευθερωθούν τα κονδύλια για το συγκεκριμένο ζήτημα και πως σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό θα καλύψει τα έξοδα ο ίδιος και ομάδα επενδυτών.

Κηφισιά, Ποιότητα Ζωής – Θέσεις
Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την πόλη μας και τους πολίτες της. Η υποσχεσιολογία χωρίς πράξεις πρέπει να πάρει τέλος….

Είμαστε εδώ, μια ομάδα νέων, άφθαρτων επιτυχημένων επαγγελματικά ανθρώπων για να δώσουμε τον αγώνα μας για την πόλη που γεννηθήκαμε εμείς και τα παιδιά μας.

Έχουμε όρεξη για δουλειά, κατέχουμε τη γνώση και τολμάμε θαρραλέα κοιτάζοντας σας στα μάτια συμπολίτες μας…να σας πούμε ότι:

Πρώτιστο μέλημά μας τα έργα υποδομής στο δήμο μας που επί δεκαετίες αποτελούν προεκλογικές υποσχέσεις.

Θα αγωνιστούμε για ασφάλεια σε κάθε γειτονιά για να μη θρηνούμε θύματα.
Θε εφαρμόσουμε την ανακύκλωση στην πράξη, όχι στους μπλε κάδους μόνο, σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς ώστε να υπάρχει κερδοφόρα ανταπόδοση.

Στην ομάδα μας υπάρχουν άνθρωποι με γνώση για σωστή απορρόφηση και χρησιμοποίηση των Ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Πηγή: ekklisiaonline

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share