Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη και αποτροπιασμός: Έπιασε τον σύζυγό της να κακοποιεί σeξουαλικά το σκυλί τους!

Σοκ!

21 Φεβρουαρίου 2019 18:27
Φρίκη και αποτροπιασμός: Έπιασε τον σύζυγό της να κακοποιεί σeξουαλικά το σκυλί τους!

Καταζητείται ένας 27χρονος στο Οχάιο των ΗΠΑ για ενδοοικογενειακή βία αλλά και κτηνοβασία καθώς η σύζυγός του κατήγγειλε ότι τον έπιασε να κακοποιεί σεξουαλικά τον σκύλο τους.

Γύρω στις 20.00 της Κυριακής, η 55χρονη γυναίκα επικοινώνησε με το τοπικό αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι γύρω στις 8 το πρωί της ίδιας μέρας ο σύζυγός της, Γουέιν Λανγκσντέιλ ήταν στο μπάνιο ενώ από μέσα ακουγόταν ο σκύλος τους να κλαίει.

Όπως είπε, είδε τον σύζυγό της να κάθεται στη λεκάνη με κατεβασμένο το παντελόνι και να κακοποιεί τον σκύλο τους.

Η γυναίκα ούρλιαξε στον 27χρονο να σταματήσει τονίζοντας ότι ήταν παράνομο, αηδιαστικό και κακό πράγμα να κάνει σε έναν σκύλο και του είπε να φύγει από το σπίτι πριν καλέσει την αστυνομία.

Εκείνος της είπε ότι η αστυνομία δεν θα κάνει τίποτα γιατί είναι απλώς ένας σκύλος.

Ωστόσο, όταν εκείνη πήγε να καλέσει την Άμεση Δράση εκείνος την επιτέθηκε φραστικά βρίζοντάς την, της είπε ότι τη μισεί και μετά την έσπρωξε επανειλημμένως με τα δυο του χέρια. Μετά της γύρισε το χέρι πίσω από την πλάτη μέχρι να αφήσει κάτω το τηλέφωνο. Ακολούθως την έφτυσε και την έσπρωξε και την πέταξε στο πάτωμα. Φεύγοντας πήρε μαζί της και το κινητό της και το πέταξε στις σκάλες από τον τρίτο όροφο διαλύοντας τη συσκευή.

Εκδόθηκε ένταλμα για τον άνδρα ενώ διώκεται για κακουργηματική ενδοοιογενειακή βία και πλημμεληματική σεξουαλική συμπεριφορά με ζώο. Πριν από αυτό το περιστατικό ο 27χρονος φέρεται να είχε ασκήσει βία κατά της συζύγου του και σε άλλες περιπτώσεις προκαλώντας της φόβο για την ασφάλειά της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share