Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει ο πατέρας της Νίκης Λειβαδάρη! "Παραπονιόταν ότι έχει ένα..."

Η ηθοποιός πέθανε στα 33 της χρόνια!

19 Φεβρουαρίου 2019 14:24
Συγκλονίζει ο πατέρας της Νίκης Λειβαδάρη!

Στην εκπομπή «Μαζί σου» μίλησε ο πατέρας της 33χρονης ηθοποιού, Νίκης Λειβαδάρη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μόλις στα 33 της χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τους πάντες...

"Ο γιατρός μας είπε ότι την κεντρική αρτηρία τη βρήκε φραγμένη, ότι έγινε προσπάθεια, κάνανε απόφραξη και ότι αιματώνεται πλέον λίγο, αλλά κανονικά και προσπαθούν να την επαναφέρουν στο κανονικό και μετά ξαναμπήκε μέσα. Τελικά μας ενημερώσανε ότι πέντε λεπτά αφότου η αρτηρία είχε αποφράξει δεν ξέρω με μπαλονάκι το κάνουν, αυτό με στένσιλ, δεν ξέρω με τι, με στεντ, όπως λέγεται… Έπαθε ανακοπή και της έβαλαν απιδωνητή, της έκαναν μαλάξεις από μιάμιση ώρα και δεν επανήλθε",είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λειβαδάρης.

Ο πατέρας της άτυχης ηθοποιού ρωτήθηκε και για το αν η κόρη του αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά της: "Όχι, όχι κανένα πρόβλημα και ήταν ένα υγιέστατο παιδί και είχε κάνει και τρίπλεξ, τα είχε κάνει όλα, τα πάντα και από την άλλη μεριά να σας πω ότι ο φίλος της την τελευταία εβδομάδα παραπονείτο… Ο φίλος της ήταν στο εξωτερικό αλλά μας είπε ότι στο τηλέφωνο παραπονείτο ότι έχει βάρος στην καρδιά και ότι είναι ματιασμένη. Ότι έχει βάρος στο στομάχι, όχι στην καρδιά και ελαφρώς στην πλάτη. Είχε ενοχλήσεις στην πλάτη και στην κοιλιά. Αυτό μας το είπε ο φίλης της, εμείς δεν το ξέραμε. Στη μαμά της έλεγε να την ξεματιάσει. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα την είχε ξεματιάσει αλλά το Σάββατο που την ξεμάτιασε δεν έγινε τίποτα. Της είπε η μάνα της: “Παιδί μου δεν είναι μάτι αυτό, να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε για ποιο λόγο σε πονάει το στομάχι και η κοιλιά σου” και τελικά καταλήξαμε να γίνει οξύς ο πόνος και να πάμε στο νοσοκομεία όπου κατέληξε".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share