Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

5η HAIRPROF -EΚΘΕΣΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 2019

18 Φεβρουαρίου 2019 16:33
5η HAIRPROF -EΚΘΕΣΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 2019

Η 5η HAIRPROF ξεκίνησε το Σάββατο 16 και θα διαρκέσει έως σήμερα Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι. Πρόκειται για τη μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου στην Ελλάδα η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματία κομμωτή & barber.

Οι διαγωνισμοί της HAIRPROF διενεργούνται από το HAIRPROF CLUB GREECE που είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κομμωτών OMC.


O στόχος της HAIRPROF είναι να καταφέρει να ενώσει όλη την κομμωτηριακή και barber κοινότητα της Ελλάδας κάτω από μια κοινή στέγη, να δώσει στον Έλληνα κομμωτή και μπαρμπέρη την δική του έκθεση, με shows, events & εκπαιδευτικά σεμινάρια που να καλύπτουν όλες τις ενημερωτικές και επιμορφωτικές ανάγκες του κλάδου, αλλά και με εταιρείες αμιγώς κομμωτηριακές και barber.


Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και φέτος ένα πλούσιο τριήμερο με shows, events και διαγωνισμούς από διεθνούς φήμης Έλληνες και ξένους κομμωτές που θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις στο χώρο της κομμωτικής, του haistyling και του Barbering.

Οι special guests, Farrukh Shamuratov, Filippo Seppe, o Barber Baldy, αλλά και οι Έλληνες Μάρκος Ευθυμίου, Στέλιος & Μαρία Καρούσσου, Miro-Miro, Παύλος Κεντρωτάς, Ζωή Κόπανου, Στάθης Λίτσας, Σταύρος Πετρόπουλος, καθώς και οι σχολές Prestige Telis Kikeris , Misel Group, Francois Academy, Αtelier de Beaute είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που θα συμμετέχουν στα stage Event της έκθεσης.

www.hairprof.eu

Το HAIRPROF CLUB GREECE περήφανο μέλος της OMC !

Με ιδιαίτερη χαρά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης στους έλληνες κομμωτές και barbers σας ανακοινώνουμε πως το HAIRPROF CLUB GREECE, φορέας που ίδρυσε η HAIRPROF η μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου στην Ελλάδα, για την καλλιτεχνική διεύθυνση όλων των διαγωνισμών της είναι πλέον επίσημο μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κομμωτών OMC !
Πιστοί στο κλάδο και έχοντας πάντα στόχο την παγκόσμια καταξίωση των ελλήνων κομμωτών και μπαρμπέρηδων σας ενημερώνουμε πως όλοι οι κομμωτές, οι μπαρμπέρηδες αλλά και οι σπουδαστές που λαμβάνουν μέρος στους διαγωνισμούς της HAIRPROF (HAIRPROF SHOT,GREEK HAIRDRESSING AWARDS, GREEK BARBER AWARDS & STUDEND HAIRDRESSING AWARDS) έχουν πλέον το δικαίωμα μέσω του HAIRPROF CLUB GREECE να λαμβάνουν μέρος στους διαγωνισμούς της ΟΜC και να διεκδικούν μια θέση στο παγκόσμιο κομμωτηριακό και μπαρμπέρικο στερέωμα.
Και δεν σταματάμε εδώ…

Ο Greek Hairdresser Of The Year, o Greek Barber Of The Year & O Student Hairdresser Of The Year, θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στον επόμενο διαγωνισμό της ΟΜC που θα διεξαχθεί στο Παρίσι 8 με 10 Σεπτεμβρίου 2019 και να διεκδικήσουν τον τίτλο OMC WORLD CHAMPION με όλα τα έξοδα πληρωμένα (παράβολο, αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή) από την εταιρεία FARCOM χορηγό της έκθεσης HAIRPROF.
Εκτός από την διοργάνωση των διαγωνισμών της HAIRPROF θα πραγματοποιηθούν και άλλες παράλληλες κομμωτηριακές δράσεις από το HAIRPROF CLUB GREECE μέσα στο 2019.
Μείνετε κοντά μας και να είστε σίγουροι πως η HAIRPROF θα στηρίζει πάντα τους έλληνες κομμωτές και μπαρμπέρηδες που την στηρίζουν !

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share