Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μεσσηνία: Εξιχνίασαν διάρρηξη που έγινε πριν από έξι χρόνια

Δείτε : έξι χρόνια μετά

18 Φεβρουαρίου 2019 12:04
Μεσσηνία: Εξιχνίασαν διάρρηξη που έγινε πριν από έξι χρόνια

Ακόμη και ο ίδιος ο δράστης ίσως να είχε… ξεχάσει ότι είχε διαρρήξει μια μονοκατοικία στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, πριν από σχεδόν έξι χρόνια! Δεν το ξέχασαν, όμως, οι άνδρες τοπικού αστυνομικού τμήματος, που κατάφεραν τελικά να την εξιχνιάσουν!

Ένα δακτυλικό αποτύπωμα που βρέθηκε στο σπίτι, από το οποίο είχαν κλαπεί μια τηλεόραση και φιάλες με αλκοολούχα ποτά στις 27 Νοεμβρίου του 2013, αποκάλυψε την ταυτότητα του διαρρήκτη. Ήταν ένας 25χρονος αλλοδαπός, που βέβαια δεν συνελήφθη αφού το αυτόφωρο είχε παρέλθει προ πολλού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τριφυλίας.

*** Σε μπλόκο αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. στο ύψος της λίμνης Λυσιμαχίας αναγκάστηκε να σταματήσει το αγροτικό φορτηγάκι στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Ρομά, αλλά δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν την προέλευση των 15 αρδευτικών σωλήνων που είχαν φορτώσει στην καρότσα. Γρήγορα αποδείχθηκε ότι τους είχαν «ξηλώσει» από μια περιοχή του Αιτωλικού κι έτσι ο 32χρονος άνδρας και η 31χρονη γυναίκα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενοι για κλοπή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share