Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πτολεμαΐδα: Είχαν κατακλέψει σιδερικά από παλιό εργοστάσιο -Μέχρι και κατασκευή βάρους 4 τόνων

Συλλήψεις στην Πτολεμαΐδα

14 Φεβρουαρίου 2019 13:32
Πτολεμαΐδα: Είχαν κατακλέψει σιδερικά από παλιό εργοστάσιο -Μέχρι και κατασκευή βάρους 4 τόνων

Τα κλοπιμαία -δύο βάνες, δύο σωλήνες βιομηχανικού τύπου και μια σιδηροκατασκευή βάρους ...τεσσάρων τόνων και 370 κιλών, εντόπισε η αστυνομία σε φορτηγό ενός εκ των συλληφθέντων αλλά και σε μάντρα ιδιοκτησίας ενός 45 χρόνου.

Όλα ξεκίνησαν μετά από την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία ο αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας, Κωσταντίνος Σερσέμης, ο οποίος μετά από αναφορές αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά με τις ποσότητες υλικού σκραπ που είναι διασκορπισμένο στο αύλειο χώρο του εργοστασίου.
Ο κ. Σερσέμης δήλωσε ότι με βάση τις πρώτες αναφορές των εργαζομένων λείπουν σημαντικές ποσότητες υλικών σιδήρου και αυτό που απασχολεί τον δήμο αλλά και την αστυνομία που ερευνά την υπόθεση είναι το πώς έβγαιναν έξω από τον φυλασσόμενο χώρο του εργοστασίου οι ποσότητες των υλικών.

Οι εγκαταστάσεις της πρώην λιπασματοβιομηχανίας εδώ και μερικά χρόνια έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου Εορδαίας, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι μεγάλες ποσότητες υλικών, όπως σιδήρου, χαλκού κλπ, που είναι διάσπαρτες στον αύλειο χώρο του εργοστασίου, γίνονται στόχος κλεφτών.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν πριν από λίγο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ τα κατασχεθέντα υλικά αποδόθηκαν στον Δήμο Εορδαίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share