Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

Έκλεψε χρήματα από τη μητέρα του και έγινε... εκατομμυριούχος

Κι όμως συνέβη!

13 Φεβρουαρίου 2019 15:56
Έκλεψε χρήματα από τη μητέρα του και έγινε... εκατομμυριούχος

Ο 39χρονος Κύπριος, ο οποίος μεγάλωσε στο Cheltenham, κέρδισε μια θέση στον επιχειρηματικό κόσμο στα 17 του χρόνια, την περίοδο που ζούσε με τη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το BBC, εκείνη την περίοδο ο Κύπριος μαζί με ένα φίλο του συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε ένα κενό στον τομέα του web-hosting. Είχαν τους υπολογιστές που χρειάζονταν στο υπνοδωμάτιό του, έτσι έφτιαξαν από μόνοι τους το λογισμικό.

Εντούτοις, αυτό που πραγματικά ήθελαν ήταν μία γρήγορη σύνδεση για το ίντερνετ, το οποίο εκείνες τις ημέρες κόστιζε £30,000 και οι ίδιοι δεν είχαν καθόλου χρήματα.

Έτσι, χωρίς να το ξέρει η μητέρα του, χρησιμοποίησε την πιστωτική της κάρτα για να αναβαθμίσει το ίντερνετ του, με τον προσδοκία ότι θα έβγαζε αρκετό κέρδος, ώστε να αποπληρώσει το χρέος του στη μητέρα του.

Σύμφωνα με το BBC, μέχρι το τέλος του μήνα είχε αρκετούς πελάτες και χρήματα, ώστε να πληρώσει για τη συνδρομή στο ίντερνετ και για διαφήμιση. Μάλιστα, η μητέρα του, του συγχώρεσε αυτό παράπτωμα.

Σύμφωνα με το BBC Business News, μετά από εννέα χρόνια πούλησε τη συγκεκριμένη εταιρεία για £61.5 εκατομμύρια. Στην ηλικία των 26, το 75% της εταιρείας του άγγιξε τα £46εκατομμύρια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share