Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

Ζωγράφου: Μαρτυρίες μαθητών για την ασέλγεια σε βάρος 12χρονου σε σχολείο!

"Όλοι ήξεραν..."

12 Φεβρουαρίου 2019 20:49
Ζωγράφου: Μαρτυρίες μαθητών για την ασέλγεια σε βάρος 12χρονου σε σχολείο!

Τον αποτροπιασμό του για την ασέλγεια σε βάρος 12χρονου μέσα σε Γυμνάσιο στου Ζωγράφου, εκφράζει το υπουργείο Παιδείας, το οποίο διέταξε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες του σχολείου.

Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, βρέθηκε στο σχολείο και συνομίλησε με μαθητές, οι οποίοι όπως δήλωσαν γνώριζαν για το φρικτό περιστατικό, πριν αυτό δημοσιοποιηθεί από τους γονείς του 12χρονου. «Είχαμε ακούσει ότι ένα παιδί αναγκάστηκε να κάνει κάτι», λέει μια μαθήτρια στην κάμερα, ενώ άλλος μαθητής δηλώνει χαρακτηριστικά: «Το κατέγραψαν, το έδειξαν σε κάτι παιδιά και το έσβησαν».

Η δημοσιογράφος προσπάθησε να συνομιλήσει και με τον διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου αλλά εκείνος αρκέστηκε να πει ότι το ζήτημα ερευνάται από τους θεσμικούς φορείς και απαίτησε να αποχωρήσουν.

Oμάδα μαθητών προπηλάκισε το συνεργείο του ΑΝΤ1 μπροστά στα μάτια του διευθυντή αλλά ο ίδιος δεν είχε καμία αντίδραση.

Σύμφωνα με τους γονείς του άτυχου 12χρονου, ο ένας δράστης πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και είναι πρώην μαθητής του σχολείου ενώ το παιδί που βιντεοσκοπούσε φοιτά ακόμα στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο.

Οι γονείς έχουν απομακρύνει τα παιδιά τους από το συγκεκριμένο σχολείο καθώς όπως οι ίδιοι δηλώνουν δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στους καθηγητές. «Δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Πριν από λίγους μήνες και ο μεγαλύτερος γιος μας είχε πέσει θύμα bullying», δηλώνει ο πατέρας του 12χρονου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share