Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρίκη στου Ζωγράφου: Γονείς καταγγέλουν πως ο 12χρονος γιος τους κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που κόβουν την ανάσα!

12 Φεβρουαρίου 2019 11:09
Φρίκη στου Ζωγράφου: Γονείς καταγγέλουν πως ο 12χρονος γιος τους κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του!

Την σοκαριστική καταγγελία έκαναν οι γονείς του 12χρονου αγοριού στον ΑΝΤ1. Όλα έγιναν σε σχολείο στου Ζωγράφου, εν ώρα μαθήματος, όπως κατήγγειλε η μητέρα. Ο δάσκαλος απουσίαζε και ένας συμμαθητής του γιου της μαζί με έναν εξωσχολικό εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός.

«Ο εξωσχολικός τράβηξε το παιδί μου από το χέρι. Μας ομολόγησε ότι τον στρίμωξαν στο μπάνιο», είπε. Σύμφωνα με την ίδια, τα δυο αγόρια κακοποιούσαν σεξουαλικά το άτυχο 12χρονο αγόρι επί 10 με 15 λεπτά, ενώ το θύμα παρακαλούσε να τον αφήσουν και προσπαθούσε να ξεφύγει αλλά επειδή ήταν πιο μικρός, δεν τα κατάφερνε.

Η εξομολόγηση της μητέρας του 12χρονου αγοριού γίνεται ακόμη πιο σοκαριστική όταν λέει πως την ώρα που τα δυο αγόρια κακοποιούσαν σεξουαλικά τον γιο της, ένας άλλος συμμαθητής του, βιντεοσκοπούσε τα πάντα. Και το βίντεο αυτό το έδειχναν στους άλλους συμμαθητές τους.

Δεν άργησε να γίνει και θύμα μπούλινγκ, με τους συμμαθητές που είχαν δει το βίντεο, να τον κοροϊδεύουν. Το παιδί μίλησε σε έναν καθηγητή. Έτρεμε, έκανε εμετούς και οι γονείς έμαθαν ότι κάτι είχε συμβεί από φήμες που άκουσε ο μεγαλύτερος γιος τους, που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου.

Τότε ήταν τελικά που ο 12χρονος αποκάλυψε τι είχε συμβεί αλλά και ότι είχε μιλήσει τόσο στον διευθυντή του γυμνασίου αλλά και σε έναν άλλο καθηγητή! «Ο καθηγητής του είπε να πάει στον διευθυντή και ο διευθυντής του είπε ότι αν ξανασυμβεί αυτό, να τον ενημερώσει. Τότε ζήτησε το παιδί μας να μας πάρει να μας ενημερώσει για το τι είχε γίνει. Και ο διευθυντής του είπε πως δεν χρειάζεται να μιλήσεις με τη μαμά σου και τον μπαμπά σου αυτή τη στιγμή. Πήγαινε στην τάξη σου», ανέφερε ο πατέρας του θύματος.

Όταν οι γονείς έμαθαν πια τι ακριβώς είχε συμβεί στο παιδί τους, κατήγγειλαν τα πάντα στην αστυνομία και στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, απομάκρυναν τα παιδιά τους από το σχολείο, ενώ το 12χρονο αγοράκι υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share