Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

"Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Ελένη Τοπαλούδη" - Σοκάρει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή!

Συγκλονίζουν τα λόγια της!

10 Φεβρουαρίου 2019 20:34

Συγκλονίζουν τα όσα λέει η Σταυρούλα Τομπάζη, η μητέρα που θρηνεί την 22χρονη κόρη της Λίνας Κοεμτζή που πριν από 2,5 χρόνια ανέβηκε στον 9ο όροφο της εστίας του Πανεπιστημίου και βούτηξε στο κενό.

«Δεν κοιμάμαι πια. Βλέπω στην Ελένη Τοπαλούδη την κόρη μου. Ακούω τη φωνή της να μου λέει: Και εγώ έτσι έφυγα, βρες τους και βάλε τους φυλακή. Η Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά κρύβουν μυστικά. Πλέον έχουμε εικόνα για το πώς έφυγε από τη ζωή η κόρη μου», ανέφερε η Σταυρούλα Τομπάζη μιλώντας στην Realnews.

Η μητέρα της υποστηρίζει ότι η κόρη της αυτοκτόνησε επειδή δεχόταν εκβιασμό ότι θα δημοσιοποιήσουν ερωτικό υλικό που είχαν γι’ αυτήν. Η μητέρα της φοιτήτριας υποστήριξε ότι η κόρη της είχε μπλέξει σε κύκλωμα, οι άνθρωποι του οποίου «την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της».

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η μητέρα της, απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, πέφτοντας από την ταράτσα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γιαννιτσών καθώς γυναίκα κατήγγειλε καθυστερήσεις στην διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του παιδιού της.

«Η κόρη μου εκβιάστηκε» λέει ξανά και ξανά. «Φρόντισαν να φανεί σαν αυτοκτονία. Πράγμα που ποτέ δε θα έκανε η Γαλήνη μου».

Η μητέρα της καταγγέλλει, ότι υπάρχει κύκλωμα εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη και στα Γιαννιτσά, το οποίο, σύμφωνα με την ίδια, χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο με τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

«Όταν έμαθα για την υπόθεση της Ρόδου, είπα μακάρι και στο παιδί μου να αντιδρούσε έτσι η Αστυνομία αλλά εγώ δεν είχα δύναμη να πάρω γνωστούς δικηγόρους και να φωνάξω τα κανάλια. Άκουσα πολλές μαρτυρίες για το τι συνέβαινε στις φοιτητικές εστίες. Όποιος θέλει, μπαίνει και βγαίνει ανενόχλητος. Ρώτησα πώς έγινε και μου είπαν ότι βγήκε για τσιγάρο σε ξένο μπαλκόνι και έτσι έπεσε. Δεν πίστεψα λέξη… Σκότωσαν την Γαλήνη μου όπως την Ελένη Τοπαλούδη αλλά στη δική μας περίπτωση φέρθηκαν έξυπνα. Καλύφθηκαν».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share